hesabın var mı? giriş yap

  • 6 ekim 2014 günü kagemasa kozuki'nin pes 2015 çıkış tarihinin gecikeceği haberi üzerine sokağa çıkın çağrısı ile başlamış ve halen yurdun dört bir yanında sürmekte olan eylemlerdir.

    kitleden bir fotoğraf için; http://imgur.com/bbdmlso

    eylemler şu hashtag'ten takip edilebilir;

    #konamiicinsokaga

    yemin ederim ios 8'in release edildiği günkü gibi heyecan verdi eylemler bana. ülkenin böyle tepkiler koyması umut vaat ediyor. devrimci fikirler de bu ortamlarda filizlenip büyümeye devam ediyor. hiçbir şeyin bitmediğini görmek dahi yetiyor.

  • restoran: muhitte bir kebapçı

    siparişlerde sürekli bir şeyi unutmalarına kafamın attığı bi gün bütün notların altına "emekli albay takeiteasy" yazmaya başladım.

    not: sumaklı soğanı unutmayın haaa. emekli albay takeiteasy. (getirdiler hem de en alasından salata tabağı getirdiler eşantiyon)

    sonraki notlarda işin iyice boku çıkarılır:

    not: kebabın yanında 5-6 içli köfte hediye yollayın. emekli albay takeiteasy. (oha)

    artık makaranın dozu artırılır:

    not: albayım uyuyor. zile basmayın! (ahahahah)

    hatta o gün siparişi getiren adam sormuştu, "albayım memnun mu hizmetimizden filan gibilerinden de albayın porsiyonların küçüklüğünden yakındığını belirtmeden edememiştim. sonradan çaktılar tabi mevzunun dümen olduğunu..

  • bir ülkenin göz göre göre içine sürüklendiği rezilliğin bayram olarak kutlandığı gün. şahsım olarak ben, tiyatrolar günü olarak kutluyorum.

  • sonra ,allah'ım beni iyi kullarından eyle, bana cennetinde yer ver diye dua eden ,insanlıktan bihaber müslümanın (!!) tavsiyeleri..

  • konuyla alakalı bilgi aşağıdaki gibidir.

    https://www.theifab.com/…ation-law-16-the-goal-kick

    ilgili madde ;

    - ıf the kick is taken quickly and an opponent genuinely did not have time to leave the penalty area, the opponent may not interfere with or prevent the taking of the kick but may intercept the ball once it is in play. this is allowed because the defending team, as at a quick free kick, tried to gain an advantage by taking the kick quickly and if this ‘goes wrong’ the law is not there to ‘save’ them.

    meali ;

    eğer aut hızlıca kullanıldıysa ve rakip oyuncu gerçekten ceza sahasını terkedecek zamanı bulamadıysa, rakip oyuncu araya giremez ya da atışın kullanılmasını engelleyemez ancak top oyuna girdiği andan itibaren (atışı kullanan takımın oyuncusu topa değdiği an) müdahelede bulunabilir. buna izin verilmesinin sebebi, atışı hızlıca kullanan takımın kendine bir avantaj sağlamasıdır ve bu 'istenmeyen sonuçlara yol açarsa' kural onları 'kurtarmak' için orada değildir.

    özetle;

    cisse arkasını dönmüş kaleden uzaklaşırken, fener atışı kullanır, savunmadaki adını bile bilmediğim fenerli oyuncu topa dokunur ve oyun başlar. sonra bir şeyler ters gider ve gol olur. ama o kural o savunmacıyı korumak için artık orada değildir. çünkü o zat, hızlı kullanılmış aut atışını eline yüzüne bulaştırmıştır.

    tüm bu sebeplerden dolayı da maç tekrar edilmelididljgkdhgu.

    hadi dağılın.

  • 90+8 olmuş ve hakemle konuşmasan hakemle senin alakan yok. kaptan değilsin, faulu sen yapmadın, ısrarla itiraz edip sarı kart görüyosun daha hala zorlamaya devam ediyosun. evet operasyon amk ama fredin noel operasyonu.

  • bence serefsizlik. hani kanunan serefsizlik olmayabilir ama nasil suleyman soylu bence suc diyor ya ben de diyorum ki bence serefsizlik.