hesabın var mı? giriş yap

  • video'nun içeriğinin öneminden ziyade,
    önemli olan içişleri bakanının suç örgütü lideri, kırmızı bültenle aranıyor, hiçbir bağlanımız yok dediği adamın tüm iktidar cenahı ile irtibat halinde olması

    ama sorsan kemal kılıçdaroğlu abisi
    merak akşener ablası falan

  • sözlükteki yeni üniversite mezunlarını göreceğiniz başlıktır.

    ilk tasoların üzerinde sevimli kahramanlar vardı. tasolar üçe ayrılırdı. normal, süper ve mega diye. kalınlarından dolayı bu isimleri alıyordu. hatta değer olarak 1, 2 ve 5 değerleri biçilirdi. mega olan ayrıca pembeydi.

    sporcu kartlarından arta kalan vakitlerde oynanırdı. çevreye yapılan yeni binaların mermerli duvarlarında oynamak gerekirdi başka düz yer yoktu.

    çöküş sebebi ise beybileyd kuşağıdır. yok kenarı bilmem neli tasolar yapıldı. kimsenin aşina olmadığı karakterlerle süslendi.

    digimon'la duffy duck bir olabilir mi amk?

  • imam değil sapıklardır.

    sayın avukat çocuk yaşta evliliklerin önüne geçilmesi yönünde bildiri ve konuşma yaptığı icin muhtemelen çocuklara göz koyamayacak olmalarindan rahatsız olmuşlar, eteği bahane etmişlerdir.

    yıl olmuş 2022,modern ve laik türkiye cumhuriyetinde etek giymekten rahatsiz olan insan lütfen bu ülkeden gitsin ve daha fazla ne varlığıyla ne de zihniyetiyle kirletmesin ülkemizi,zira yeterince kirlettiniz zaten.

  • tarihe düsülmesi gereken nottur. chp'si de, hdp'si de kendisini parcalamaktadir. chp vekilleri dogrudan bugün tv'ye gitmis ve direkt yayina cikmislardir. gezi direnisini kötülemekten baska bir sey yapmayan "her kelimesiyle magdur" kesim olan cemaatin yaptigini yapmamislardir.

    ne icin? türkiye icin. herkesin özgürlügü icin.

  • kendi ülkesinde cezası idam olan bir şeyden tutuklanan prens...

    iade edilirse idam edilmesi gerekir şeriat kanunları gereğince, lübnan hükümeti bir prensi hapiste tutup siyasi skandal yaşamak istemez, muhtemelen iade edecekler, suudiler de prensi idam edemeyecekleri için üstünü kapatacaklar...

    ağrı kesici yüzünden idam edilmiş türk tır şoförü vardı eskiden, ilaç türkiye'de reçete ile satılan, arabistan'da ise yasaklı bir ilaçmış, adamın kafasını kesmişlerdi...

    o kadar allah'ın emrini yerine getirmeye meraklılarsa prensin de kelle gitsin diyorum, çifte standart olmasın yani...

  • 747 (nam-ı diğer queen of the skies) dünya havacılık tarihinin en ikonik uçaklarından biridir. bugün size zat-ı alileri hakkında bir kaç bilgi vereceğim:

    - kendisi ilk kez 1969 yılında hizmete girmiştir ve o zamandan beri dünya genelinde milyarlarca yolcuyu taşımıştır.

    -hanımefendi "jumbo jet" olarak da bilinir ve zamanının en büyük yolcu uçağı olarak kabul edilirdi. (uzunluğu 76.3 metre, kanat açıklığı ise 59.6 metredir.)

    -günümüzde bazı hava yolu şirketleri için özelleştirilmiş modellerde 600'den fazla yolcu taşıyabilse de ilk boeing 747 modeli 362 yolcu kapasitesine sahipti.

    -kendisinin en uzun mesafeli uçuşları singapur ile new york arasındaki seferlerdir.

    - queen 6 tonluk bir devasa jet motoruna sahiptir.

    -ilk üretildiğinde çığır açmıştı. bir çok yenilikçi tasarım özelliği içeriyordu, bunlar arasında gövde yapısında kullanılan yeni alaşımlar ve kanat ucunda kullanılan özel bir hava freni sistemi yer alıyordu.

    -zaman zaman haberlerde gördüğünüz veya filmlerde duyduğunuz "air force one" olarak bilinen abd başkanının resmi uçağı da bir queen'dir.

    -kendisi bir movie star'dır. örneğin, james bond filmlerinde, "air force one" filminde ve "lost" adlı televizyon dizisinde 747'ler kullanılmıştır.

    - boeing 747 en büyük rakibi a380 ile birlikte, diğer uçaklardan farklı olarak, birinci sınıf kabinlerinde yataklar ve duşlar gibi lüks özellikler sunan hava yolu şirketleri tarafından da tercih edilmektedir.

    - son olarak, 747'nin üretimi 2022 yılında durdurulmuştur ve son 747 kraliçelere layık bir uçuşla görsel teslim edilmiştir. uçağı amerikalı kargo şirketi atlas air satın almıştır.

  • bir malatyalı olarak gurur duyduğum beyanat.

    hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. bana einstein'ın şu vecizesini hatırlattı;

    "üçüncü dünya savaşında hangi silahların kullanılacağını bilmiyorum, ama dördüncüsü taş ve sopalarla olacak, ve malatya'da olacak. malatya çok önemli olacak, kayısı ha keza öyle. sevgiler"

    rahmetli özal keşke bugünleri görebileydi. rahat uyu atam. olmaz öyküler!

  • http://www.milliyet.com.tr/…aliriz--gundem-1965184/
    adresinde görülebilecek haber.

    "diyarbakır’da yaşayan abbas aslan, hasta olan eşi gülhan’a böbreğini verdi. ancak abbas’ın ailesi “bırak karın ölsün, sana yenisini alırız” diyerek bu karara karşı çıktı. “ailem beni reddetti ama böbreğimi verdim"

    vicdansızlığın, kötülüğün bu kadarı kabilelerde bile yok diyeceğim ama yine de:
    (bkz: kürtlerin kabile kültürü seviyesinde yaşaması)

    helal olsun adam o zalim kültürün ortasında çiçek gibi açmış.

    not: ırkçı değilim, bilakis babaannemler diyarbakırlı. zaten kürtlerin kültürünü eleştirmedeki rahatlığım oradan geliyor..birtek kürtleri hedef almışsın diyenler: #35849073 gibi genel olarak türk kültürünü de eleştirdiğim bir çok entrym mevcut, bunlarla da debeye girmiştim. bakan görür..

  • kalecimiz şenol güneş e dakikalarca ' trabzon dışarı 've ' hamsi dışarı' gibi alaycı tezahüratlar yapıldığı maçtır. ama kalecimiz o gururla bahsettiği zonguldak maden işçisi eldivenini bırakıp gitmemiş, geçici görevini yerine getirmiştir.