hesabın var mı? giriş yap

  • sabah cise giderken goz ucuyla bakilan saatin 7'yi gostermesine ragmen, mutfaktan gelen tikirtilarin akibetini anlamak icin tirsa tirsa ilerleyisin sonundaki, "ne bakiyosun oglum? bu sabah da derse gidelim dedik. erkenden kalkip kahvalti hazirladik." diyen iki adet sakalli ev arkadasi ve kahvalti masasinin uzerindeki sut, tereyagi, bal, kaymak, dilimlenmis ekmek, sucuklu yumurta, radikal gazetesi'nden olusan bir manzara.

  • otel sahibini de ofsayta düşüren gelişme.

    adam(!!!!) ne demişti daha önce;

    --- spoiler ---
    otel sahibi erdoğan gözseçen, olaylar sırasında korktuğundan ve müşterilerinin rahatsız olmaması nedeniyle otelin ışıklarını söndürdüğünü, bu nedenle de kameraların 15-25 dakika kadar görüntü kaydetmediğini söyledi.
    --- spoiler ---

    ve

    --- spoiler ---
    bu olay burada vuku bulmuş değil. ve burası karıştıktan sonra müşterilerim de burada oldukları için benim kayıtta olan videolarım, kameralarım ana elektriği kestikten sonra ister istemez kesildi. 15-20 dakika arası ben tamamen elektriği kestim.” diye konuştu.
    --- spoiler ---

    2013 haberi

    ben ali ismail'in ailesi olsam; otel sahibi hakkında da yalan beyanatdan mahkemeye veririm.

  • son 6 ayda,

    su kuyruğuna girildi.
    tüp kuyruğuna girildi.
    yağ kuyruğuna girildi.
    ekmek kuyruğuna girildi.
    kıyma kuyruğuna girildi.

    hoşgeldin hasta kuyruğu.
    hoşgeldin 80'ler.

  • hakan gercekten duzgun yetistirilmis bi cocuk. esine olan sevgisini cok rahatlikla gosteriyor ya da duygulandiginda rahatlikla aglayabiliyor kim ne der diye dusunmeden. o ada kosullarinda turabi ve bozok'a ragmen olmasi gerekenden daha efendi davraniyor. sevmeyebilirsiniz bu normal ama adam cok duzgun bi adam.

  • rte halkımdan ekonomimize sahip çıkılmasını istiyorum dedi.

    darbe olur halk sokağa
    ekonomik kriz olur halkım sahip çık
    mülteci krizi olur halkım ensar ol
    her boku halk yapacaksa siz niye orda oturuyorsunuz derler adama.