hesabın var mı? giriş yap

  • iner misin cikar misin yarismasinda hayvan taklitleri yapmaya calisip asansorun alcalmasiyla gorunmez hale gelen adam icin hissettigimiz duygu. simdi de kopek hav hav. simdi de horoz: uuuururuuuuuuruuuuu.

  • hoca tahtaya soru yazıyor. yazarken öğrencinin biri hangi takımı tuttuğunu sordu hocaya. hoca da bir eli cebinde olarak bize döndü "türkiye'de tutulacak tek bir takım var evladım" dedi. ben de tutamadım amk kendimi. "hocam şu anda da herhalde onu tutuyorsunuz" dedim. demez olaydım.

    "evet oğlum zil çalınca sana da tutturacam" demişti. herkes gülmüştü la bana. kalmıştım o dönem fizikten.

  • saten pijama/gecelik.

    bu diziler dışında kullananı var mı merak ediyorum. kendini yatağa şöyle bi bırakıversen kayar öteki taraftan düşersin. nasıl uyuyorlar ki onla?

  • bilinçli bir halde "tamam bitti" denilen bir an değildir. yavaş yavaş gerçeklerin görülmesiyle oluşur. an değil, süreçtir.

    yıllar sonra edit: ne kadar zaman geçerse geçsin bitiyor emin olun. süreç bazen uzasa da sonu var, inanın.

  • bir su baskını sonrasında çadırda kalan bir felaketzede:

    - çadırlar su geçiriyor, üşüyoruz.. çoluk çocuk perişanız. nerde bu devlet, nerde bu millet, (karısına dönerek) nerde benim pijamalarım?

    not: daha sonra "nerde bu devlet, nerde bu millet" kısmı uzun süre show tv ana haber jeneriğinde kullanıldı.

    14 yıl sonra gelen edit: böyle bir şey hiç olmamış, zihnimin bir oyunuymuş. "nerde benim pijamalarım" kısmı levent kırca parodisinde varmış. ben de çok üzüldüm bunu öğrenince tabi ama n'apalım. historien'e teşekkürler.

  • madde 309- (1) cebir ve şiddet kullanarak, türkiye cumhuriyeti anayasasının öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya veya bu düzen yerine başka bir düzen getirmeye veya bu düzenin fiilen uygulanmasını önlemeye teşebbüs edenler ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılırlar.

    düzgün bir ülkede şu demeç suç kabul edilerek soruşturma açılır. vekillik falan düşer.

  • başlığı açan highwaytohell isimli yazar;

    1) trafik kanunları nezdinde geçerliliğini yitirmiş bir ehliyetle şoförlüğe aynen devam eden akademisyeni, sırf öğrencisi olduğu için savunmuş, adalet terazisinin kusurlu olduğunu cümle âleme ispatlamıştır. öyle hocanın da böyle talebesi olur zati.

    :-)

    2) diyelim ki hoca "haksız yere" ceza yiyor, niye çığlık atıyorsun kadın? gidersin mahkemeye itiraz edersin. yasal yoldan hakkını ararsın. üniversite sıralarında yıllarca dirsek çürütmüş birine yakışıyor mu hiç?

    3) acil bir toplantıya yetişme durumunda olması kişiye kırık ehliyetle yardırma hürriyeti tanımaz. n'apayım toplantıya yetişmek zorundaysan? seve seve uyacaksın kurallara. yoksa bağırırsın ha böyle...

    4) her şeyi geçtim, ne diye polis aracına vuruyorsun?

    5) kamu görevlilerine ulu orta bela okuyorsun kadın! kendine gel bi yaw!

    6) "sizin de başınıza gelebilir" diskuruyla okuru empatiye sevk etme var bakın savunu metninde. bu çok absürt ve de gülünç. 4.5 oktav bağırmasını hoş görelim yani heee?

    7) polisler baktı ki kadın serenad yapıyor, beleş sanat kaçmaz deyip ânı ölümsüzleştirmişler. çünkü bu hoca gibiler gider karakola der ki polis şöyle itti polis şöyle dedi falan, polis de tedbir maksatlı önlem almış n'apsın! tabii servis etmesi yanlış.

    highwaytohell, duygularına yenik düşmüş ve %100 kusurlu hocasını müdafaa etmiştir.

    otur sıfır!

  • hızlıresim - imgur

    biletlerin iki tanesi yeğenlerim için.

    yaşları 5 ve 7.

    çocuk filmine geldik. (göbeklitepe bilmem ne)

    ödediğimiz para budur.

    şimdi serbest piyasa şudur budur diyerek kabahati bana atacaksınız biliyorum.

    evet haklısınız.

    ama pişmanım.

    bir daha asla.

    diyeceklerim bu kadar iyi günler.

    ek: yemek ve yol masraflarıyla birlikte 400 liraya dayandık. kızlar kanada'dan ziyarete gelmişlerdi. o yüzden kıramadım. bayağıdır dışarı çıkmıyordum. benim için de bir değişiklik olur diye düşünmüştüm... oldu.

  • sunucu ve oyuncu ebru akel, 3 aydır nişanlı olduğu, iş adamı ethem sancak’ın oğlu özer sancak’la evlenmiştir.

    not: ulan bir virgülle kızın haysiyetini kurtardık.