hesabın var mı? giriş yap

  • adam diyor ki 150 bin dolar aylık gelirim var, kadınlar soruyor evi arabası var mıymış? yokmuş ablacım, yemesine içmesine ancak yetiyormuş aylık 150 bin dolar.

    allahtan sigortan var mı diye sormadılar.

  • ayıp lan sizin yaptığınız. ulan ne yapsınlar, kuytu köşe bulmuşlar, önleri kapalı, üstü kapalı, kimseyi rahatsız etmiyorlar, ne diye karışıyorsunuz gençlere? kime ne zararları var yani? anca artistliğiniz bu sesi çıkmayanlara yeter zaten.
    nasıl da mutlulardı oysa, şekilden şekile giriyorlardı.
    (bkz: gözümde canlanır koskoca mazi)

  • biri karını dövüyor ve bir de çocuğunu kaybetmene sebep oluyor! bunu sakin karşılayabilecek adam çok azdır, şaşırmadım olanlara.

  • --- spoiler ---
    (bkz: hank schrader) dizide ki en dürüst en sağlam ve en güvenilir karakter ama diziye izlerken özellikle 5. sezon 13. bölümde sinir oldum fakat eğer aileyi olayları gerçek hayatta dışarıdan izleseydik en çok bu adamı severdik walter white'a aşırı kızgın olması çok anlaşılabilir walter white'ı el turco'nun elinden kurtardı ayrıca onun yüzünden canından oluyordu ve topal kaldı daha sonra kanser tedavisi masrafları için para toplamaya çalıştı ve dizide ki diğer karakterler gibi hiç bir kötü yanı yok sadece ağır abiyim herkese yardımcı olayım tripleri dışında.

  • adamların devrinde, arabayı, evi geçtim artık telefon, laptop bile lüks sınıfına girdi, zenginlik göstergesi oldu. öyle hızlı bir şekilde fakirleşti halk.

    bunlara oy veren zır cahillere hakkımı helal etmiyorum!