hesabın var mı? giriş yap

  • epeydir bu kadar sağlam bir rezalet başlığı okumamıştım.

    iddiaya göre
    bir kişiye birden fazla kişinin saldırması var.
    beraber gelinen kadınların da tartaklanması var.
    öldürmeye teşebbüs var.

  • türkiye'de seçilemez çünkü:

    -ayı değil
    -eğitimsiz değil
    -cahil değil
    -kibirli değil
    -diktacı değil
    -"ben ben ve bennn"cil değil
    -sataşmacı, kavgacı değil
    -nabza göre şerbetçi değil
    -yalancı değil

  • ulan yine kimi tahrik ettin de dayak yedin acaba. şiddete karşı olsak da, insanın içi bir huzur kaplamıyor değil.

  • acemiyken mersoya binilir mi yorumları tam oksimoron.
    asıl acemiyken mersoya binilir. şahin denen tekerli tabuta mı binsin adam?
    canının kıymeti olan kibar bir kardeşimizmiş. helal olsun.

  • bir gece otobüse binip ailemizin yanına gitmemiz gerekti olmaz olaydı. yanımızda bir tip bitti anında nereye gitmek istediğimizi de öğrendi firmanın birisi ile görüşürken. adam sülük gibi yapıştı zorla adını sanını bilmediğimiz bir firmanın otobüsüne bildirmeye çalıştı. git dersin gitmez biraz usteler kızarsın üzerine yürür; bir tane bile güvenlik görevlisi yok ortalıkta... (bkz: türkiye’nin ne kadar güvensiz ülke olduğu gerçeği)

  • maç esnasında muslera'nın suyunu içtiği için 10 dk sonra bir korner atışında spiker muslera'nın yedek kulübesinde su takviyesi yaptığını söyledi ve şaşırdı. ama ben şaşırmadım çünkü gördüm nando'nun suyunu içtiğini. oynamadığı yetmiyormuş gibi bir de oynayıp terleyenin suyunu içiyor faydasız.

  • yerçekimi 2 kat artarsa 3 katına çıkmış olacağından sözlükte yapılan tanımların da değişmesine neden olacak durumdur.

    kütlemiz değişmez, ağırlığımız 3 katına çıkardı.

    belki de tek faydası ayaklarımız yere sağlam basardı, aklımız bir karış havada olmazdı.

  • deniz kuvvetleri'ne ait çok eski bir gelenektir. gemilerde en yüksek direğin tepesinde, denizaltılarda ise su geçirmez bir kompartımanda kuran'ı kerim muhafaza edilmesi geleneğinin 15. yüzyılda barbaros hayrettin paşa veya piri reis tarafından uygulanmaya başlanıldığı düşünülmekte. osmanlı ordusunun sancak mushafı geleneğinin donanmadaki bir yansıması olarak ortaya çıktığını varsayılıyor. ayrıca, donanmaya yeni katılacak olan gemi suya indirildikten sonra kurban kesilmesi geleneği de halen devam ettirilmekteymiş.

    ilgili video

  • abd'deki ekin çemberleri araştırılmış. insan kaynaklı olanlar tespit edilmiş. bunun yanı sıra kuş uçuşu bakışta bir insanın hava aracına sahip olmadan yapamayacağı kadar büyük bir alanda simetrik kare üçgen ve daireler tespit edilmiş. bu alanlarda fidanın bükülmesini sağlayan mekanik bir etki değil olaydan sonra da ölçülebilen radyoaktivite imiş. araştırmacılar bir bilgisayar programı ile şekilleri gps kordinatlarına göre bilgisayara yüklemişler. şonuç olarak kuzey amerika'daki yüzlerce ekin çemberinin birbirini işaret ettiği keşfedilmiş. yani bir kaç üçgen kare ve daireden oluşan şekillerdeki, her şekildeki her doğru izdüşümü takip edilince yüzlerce kilometre ötedeki kare ve üçgenlerdeki doğrularla en ince bir nüans sapma olmadan keşişiyormuş. her karede 4, her üçgende 3 doğru kenarı olduğunu ve her ekin çemberinin bir kaç üçgen ve bir kaç kare olduğunu, ve birbirini işaret eden yüzlerce ekin çemberi olduğunu düşünürsek bu ekin çemberlerinin insan kaynaklı oldugunu düşünmek imkansız. kaynak: national geographic channel bilim teknoloji kuşağı

  • halil burayı okuyosun biliyorum. inanılmaz iticisin, hemzeminsin ve çaresizsin. diploman nedir bilmem ama süper eğitimsizsin, terbiyesizsin ve çapsızsın. cumali ceber senin gerçek kişiliğindir, rolün değil. kazandığın tüm para haram olsun. oksijenimizi tüketiyorsun haksızca.

    allah seni alsın.

    tanım: başarısız tipleme, akepeli eğlencesi