hesabın var mı? giriş yap

  • sahip olduğunuz potansiyelin, hayat enerjisinin dört bir yandan kişilerce emildiğini, sömürüldüğünü hissetmektir.

    kafanızda milyonlarca fikir, heves; içinizde tonlarca azim varken her fırsatta aşağı çekilip vatan haini, hayırsız, dinsiz yeni nesil ilan edilebilmektir.

    en kötüsü de şanssızlığınızla birlikte zamanında dedesi işçi kontenjanından yurt dışına gitmiş diye orada yaşayabilen ama cahillikleriyle asla o imkanları hak etmediğini düşündüğünüz akrabalarınıza imrenmek, onların sana şükret demesini dinlemektir.

  • tıpta adı geçen ve genelde kansızlığın sebep olduğu tuhaf durumdur. çocukken kokusuna dayanamayıp yediğim toprak, yıllarca kış ortasında kalıp kalıp tükettiğim buz ve yaş kemale erdiğinde içimden gelen çimento ve kirecin bana en mükemmel parfüm kokusundan bile dayanılmaz çekici gelen kokusundan sonraki kireç çimentoya bulanma isteği. yani bilsem ki etrafta kimse yok kimse beni görmeyecek, bilmeyecek saatlerce o ortamda kalasım var öyle lanet bi şey bu... şu an bu satırları yazarken bile ağzım sulanıyor. zararını bildiğimden dolayı hiç yediğim yok ama en sonunda gidip bi inşaatta çalışıcam herhalde kan ilaçları da bi yere kadar canım.

  • lan bu dışarda yemek yemeyin salçalı makarna yapın evde yiyin diyen mal sürüsü sosyal hayat, eğlence, gezme tozma, stres atma vs'den zerre anlamıyor. bira pahalı, evde yapın. rakı pahalı, etil alkol. sinema pahalı, kaçak izle. iphone pahalı, reedmi al. et pahalı, tavuk taşşaa ye. tatil pahalı, köye git. sigara pahalı, içme. araba pahalı, otobüse bin, anandan arabayla mı doğdun? ledtv pahalı, tüplü neyine yetmiyor? koltuk zamlandı, bir yıl yerde otursan ölmezsin. damacan su kaç lira oldu? suyu da az iç amk. umumi tuvalet pahalandı, gel ağzıma sıç.
    allah belanızı versin sizin. sizin yaşadığınız şey hayat değil ama siz anlamıyorsunuz, anlamayacaksınız.

  • ilkokuldayken sirf geyik olsun diye cop kutusunun yanina seninle kalem ucu acmaya gelen arkadasin asla hayatindan cikartilmamasi gerektigi.