hesabın var mı? giriş yap

  • o kadar da kolay kurulabilecek bir cümle olmadığını önce fenerbahçe, sonra da beşiktaş taraftarı gördü. ne diyelim başka sefere artık.

  • "balkonunuza fazla çıkmayın, karımız, kızımız, asılı çamaşırlarımız var" demek. yaşanmıştır.

    bir de tabii ki eminönü'deki baklava izdihamı var.

    gelen mesajlar üzerine edit: lokasyon tuzla.

  • uyanmaması gereken saatte uyananın başına gelir. insan uykusu bittiği için uyanmalı bence. şahsen elde çorap, elde çalar saat, saç tokası ya da el boş vaziyette binlerce kez yaşadım bu durumu. uyku daha bitmemiş, bünye niye uyandığını anlamıyor. iş güç ders, yok anlamıyor. gözler yarıaçık cezaevi, alında bir "loading... %68" yazısı. yazık yaa.

    insanın en zavallı hallerinden biri.

  • başlık: camel fıkrası yazdım beyler toplanın

    camel 6 buçuk lira olduktan sonra iki arkadaş hep camel almaya başlamışlar bir yerde buluşup otururken paketleri karışır olmuş ondan sonra adam arkadaşına senin paketin de camel benimkide bundan sonra seninkinin adı mustafa camel olsun demiş.

  • sınavdan çıkıp az önce eve geldim. şimdi de orkide almak üzere evden çıkıyorum. orkide yetiştirmeye karar verdim. teşekkürler ösym.

  • gözünüze kestirdiğiniz aracın piyasasından pahalı mı yoksa normal mi olduğunu anlamak için arabam.com'daki arabam kaç para uygulmasını kullanın, sonra sigortam.net'e girip aracın kasko değerine bakın. ortaya çıkan fiyatların yaklaşık 5 bin lira üzerine kadar verebilirsiniz. ama dikkat edin! kasko fiyatı uygulaması, araç hasarsızmış gibi fiyat çıkarır. yani mesela, aracın kasko değeri 100.000 lira çıkıyorsa bu fiyat boyasız, değişensiz, tramersiz aracın değeridir.

    şimdi, mesela:

    gözüne kestirdiğiniz aracın kriterlerini

    arabam.com'a girdiniz 125.000 lira çıktı (boya, değişen,hasar kaydı seçeneklerini doğru giriniz)

    sigortam.net'e girdiniz kasko değeri 126.750 lira çıktı (boyasız, değişensiz, hasar kayıtsız fiyatıdır)

    bu baktığınız aracı rahatlıkla 130 bin liraya kadar alabilirsiniz (tramer yoksa veya çok azsa). böylece kazık yememiş olursunuz.

    son bir not: ön arka tampon boyası, dikiz aynası değişimi gibi aksamlardan dolayı ortaya çıkan 300-500 liralık tramerin önemi yoktur, dikkate almaya değmez.

    bu yukarıdaki fiyatlandırmayı galericinin, alsatçının da gözüne sokun ki enayi olmadığınızı anlasınlar.