hesabın var mı? giriş yap

  • buna da hastayım; ev sahibi ananız babanız değil.

    ben ev sahibinin anası babası mıyım da kanunda belirtilenden fazla zam yapayım? her gün ayrı bir dilenci şu başlıklarda. yok len para mara aha mahkeme orada. 500 bine aldığı ev 2 milyon olunca bişey yok. kirası 3 den 5 e çıkaramadı diye bik bik. amk aç köpekleri.

  • ligi 2.bitir,
    şl ön elemeyi geç,
    şl ikinci ön elemede elen,
    uefa'da en fazla çeyrek final oyna,
    lige dönüş,
    ligi 2.bitir.

  • evet şimdi "bonco yopolmomoolı yatıyoolar" ergenlerini sırayla izleyelim.

    bak düşük zekalı, anlayacağın gibi anlatayım; üniversitedeki bir profesör hocadan doçentine, hastanede muayeneye gittiğin doktorundan, ameliyat için kendini emanet ettiğin cerrahına, kolluk güçlerinden itfaiyesine herkesi ilgilendiriyor bu mesele, paşam memuru ptt'de memuriyetle sınırlayan bir dünyası var çünkü, tabi gel gör ki o adamlar da ne kafa patlatıyor senin imza ve okuma yazma bilmeyen dede ve ninelerinin işlerine, yüz yüze günde 25 dakika konuşmadığı çocuğuna 6 saat emanet ettiği öğretmene de ne yapıyor diyor bu adam sonuçta.

    sen sanıyor musun bu ülkede 500-600 dolara profesör-doçent akademisyenleri, cerrahları, diş doktorlarını tutabileceksin? ama yok paşam masa başı memuruna kinlendiği için bu adamlar da mutsuz edilmeli.

    memur ekibi bu zammı haketmiyor görüşünü sadece "memursen" üyelikleri sebebi ile savunursanız hak veririm o kadar, bu sarı sendika yetkili olduğu müddetçe kimse gün yüzü göremeyecek.

    bir akademisyen olarak söylüyorum, bu sene 2 makalem yayınlandı, 2 sunumum var fakat gel gör ki polonya'daki bir garson kadar maaş alamıyoruz, daha önce de yazdım; makale, dergi bunlar karın doyurmuyor artık kur, coin, endeks takip eder olduk "yok olan" maaşlarımız yüzünden.

  • adamlar gote got demisler, ailenizi yaniniza alip hakkariyi gezmeye gider misiniz buna cevap vermek cok zor olmasa gerek. birde uzerine dagcilikla alakali bir spor icin ne desin adam kevlar yelek giy yanina da keleş mi al desin.

  • minibüste en ön sağdaki tekli koltukta oturmak.

    o anda ne bozuk para uzatma ritüeli,
    ne ineceğin yeri kaçırma korkusu.
    o anda ne düşmek dalgalara ne de hürriyet,
    şoför, yol ve ben...
    bahtiyarım.

  • birşey olursa saldırgan serbest bırakılacağı için riske girmeyip cüzdanımı veririm, haaa insanlık hali o an param yoksa müsade isteyip iki dakikada düşük faizli kredi çeker yine veririm

    saldırganın memnuniyeti benim için önemli, daha sonra mennuniyetini 1 ile 5 arasında puanlamasını isterim

    tabii ki hukuki haklarımı biliyorum manyak mısın :s

  • 1 hafta evvel eve 100'lük lipton earl grey aldım, tanesi 28tl'ye denk geldi.
    şu an ki fiyatı 42,51tl. aradaki fark %50 https://www.hepsiburada.com/…00-lu-p-zyunil70006864

    ürüne edit: başlığa yazıyı girdikten bir kaç saat sonra ürün 42.50tl'den 48.90tl'ye yükseldi, %15 küsür daha zam yedi . arkadaş nasıl bir artış bu?

    çüş editi: yazıyı editledikten 1 saat sonra fiyatı 54tl'ye yükseldi. harbi çüş. mağaza sahibi bir şey mi söylemek istiyor acaba? aleni şekilde bizimle taşak geçiyorsan mesaj at bilader. bakıp bakıp gülüyor musun ne yapıyorsun?

    yuha editi: bu kişi her kimse kesin taşak geçiyor benimle. şimdi de fiyatı 33,91tl yapmış. vay anasını. 8-10 saatte fiyatlar bu kadar mı değişir?
    neyse o kısmı beni bağlamaz, çay 10 numara 5 yıldız. alacaksanız bu fiyattan alın derim.

    aynı siparişte türk kahvesi almıştım 3 kahveye 22tl vermiştim, şu an fiyatı 44tl. aradaki fark %100 https://www.hepsiburada.com/…m?magaza=kahve dünyası

    bu da sipariş detay: görsel

    son aldığımız teknolojik ürünlerde de durum şu şekilde.
    yamulmuyorsam eylül aynın ortasında kıza 8000tl'ye huawei notebook almıştık. şu an geldiği nokta 14.000tl
    https://www.mediamarkt.com.tr/…alw_wcb&gclsrc=aw.ds

    hanıma dyson v12 süpürge almıştık, onun fiyatı şaşırtıcı şekilde aynı. bu arada bu ürün efsane bir ürün, alacaksanız hazır zam yememişken alın derim.