hesabın var mı? giriş yap

  • amme hizmeti olarak açıklayacağımdır.

    instagramda oyuncu bartu küçükçağlayan ve sinema eleştirmeni* melikşah altuntaş tarafından gece 00.30-01.30 saatleri arasında mücbir sebepler adı altında bir canlı yayın yapılmaktadır. karantina nedeniyle evlerinde olan birçok ünlü de bu programı izlemekte ve yorumlarıyla katılmaktadır. bartu bey zaman zaman melikşah'ı yayından atıp bir ünlü almakta ve o ünlüyü de yayından atmaktadır. bu durum da ünlüler üzerinde bir anksiyete yaratmaktadır ve sarp apak ne zaman yayına katılsa gerginliği yüzünden okunmaktadır.

    yoruldum yazarken. kısaca anlatcam. melikşah'ın karşı apartmanda bir komşusu var ve melikşah kendisini tanımıyor.bir gün bartu komşun bizi izliyorsa barış manço diye bağırsın dedi melikşah da pencereyi açtı evet komşusu da bağırdı. sonraki gün yine sarp apak'ın üstüne gidiyordu yayına alıcam diye orada da "sarp apak bunu atlatamayacaksın" diye bir cümle kurdu ve komşun bunu bağırsın dedi bu sefer de, komşu yine bağırdı. bugün de ürün yerleştirme olarak sokakta araba sürdüler ve herkes pencerelerden sarp apak bunu atlatamayacaksın diye bağırıyordu.

    oh bitti. arkadaşlar biz ne izliyoruruzdur ya.

    edit: yayın bugün 85k izlendi ve serdar ortaç katıldı.

  • alın evinizde besleyin çok meraklıysanız yettiniz artık.

    sikiğin teki de güya bana laf sokmuş amk andavalı cahreyn kekosu siksin seni kendini bir bok sanan dangalak.

  • çok ilgi çekmemiş konu ama 11 yıldır 2 polis koruması ve koruma aracı olmasıyla vergilerimizden kaç milyon tl'nin buraya gittiğini düşünebiliyor musunuz? kim abi bu ne tehditi 11 senedir koruma verecek kadar. kocaları tarafından alanen tehdit edilen kadınlara verin bu korumaları. bu şahıslar da çok tehdit hissediyorlarsa özel güvenlik şirketlerine gitsinler. 1 sene falan neyse de 11 sene nedir ya yazık...

  • 9 gag giflerini anlamıyorum bazen, yetmiyor ingilizcem. bazen twitter geyiklerini de anlamıyorum. işte tam orada bi kahraman çıkıp anlamadım yazıyor, başka bi kahraman da cevaplıyor. ben egoma bok sürdürmeden konuya hakim oluyorum. seni seviyorum anlamayan adam, anlamayıp dile getirmekten korkmayan adam.

  • ben hayatımda bu kadar karlı bir iş görmedim arkadaş. bak geçen 1 yaşındaki sabiye 18 lira verip bir hayvan kitabı aldım. 18 lira! kitabın özeti şu; google görsellerden 15 hayvan fotoğrafını almışlar, bir kalıp mukavvaya basmışlar, 15 sf. kitabı 18 liraya itekliyorlar. tek masraf matbaa ve mukavva masrafı. tutsun tutsun da 5 lira tutsun ki mümkün değil, net 13 lira kar. zira çocuk kitabı olduğu için bandrol falan da yok.

    arkadaş bu kitapları bu kadar pahalı yapan nedir? büyük oğlana 200 sf macera romanı alıyorum 7 lira, 1 yaşındaki bebeye 5 hayvan fotosu alıyorum 18 lira.

    demem o ki bu işe girin, inanılmaz para var. biz ebeveynler de gerizekalı olduğumuz için allah'tan gelen bir şeyle 5 karton sayfaya 25 lira verebilme kapasitesine sahibiz. sömürün bizi, azımıza sıçın.