hesabın var mı? giriş yap

  • kayıt için falan anneniz ya da babanız yanınızda gelirse ondan utanıp iki metre önünden yürümeyin, suratınızı asmayın. farkedilirse hem siz çok komik bir duruma düşersiniz hem de onlar çok üzülür. o iki metre önden yürüdüğünüz üniversite yollarına onların desteğiyle geldiğinizi de unutmayın sakın. tamam mı çocuklarım.. hadi öptüm yanaklarınızdan.

  • ne kadar lezzetli bisküvi, gofret ve çikolata gibi şey varsa onun içinde bir şekilde rastlanmaktadır. lezzet ve fayda tam olarak ters orantılıdır. palm yağı, vücudumuza, immun sistemimize yavaş yavaş ağır hasar vermekte olup ne kadar uzak durulursa o kadar iyidir.

  • tanım: kaybolması mümkün olmayan itibardır.

    hafızası 300 megabyte bile etmeyen bir ülkede sarsılmayan itibardır. iki ay sonra yine deli gibi alıp içeriz, rahat olun.

    aylar sonra gelen edit: başlık başa kalmıştır.

  • "goth'lara ait", "goth tarzında" anlamına gelen, kökünü god kelimesinden değil goth'lardan alan kelime.

    goth'lar bir töton kavmidir, ms 1. yüzyıldan 5. yüzyıla kadar dillerini ve kültürlerini avrupa'dan afrika'ya kadar yaymışlardır. günümüzde ingilizcenin yeri neyse o dönemde de gotik lisanı aynı derecede yaygın ve geçerli olmuştur. dillerinin egemenliği, arapların avrupaya gelişiyle zayıflamıştır.

    mimaride gotik üslubun ilk örneği fransa / ile-de-france'da 12. yy'da ortaya çıkmış, 16 yüzyıla kadar da sürmüştür.

    sevimliliğinden arındırılmış bir edward scissorhands edasıyla salınıp "gotik oldum ben" demeyi pek seven şekil - şemal ve ünvan delisi gençlerimizin bilgisine.

  • zehirlere karşı olan bağışıklığı açıklanamamıştır. "bir allahtan korkar" denilebilecek sanırım tek canlıdır, densizdir, cengaver ruhludur, çöllerin kabadayısıdır vesselam.

  • turabi: kaybeden adam tebrik edilir mi? edilmez.

    hilmicem: aynen. geçmiş olsun denir.

    turabi: geçmiş olsun da denmez.

    hilmicem: evet geçmiş olsun da denmez.

    hilmicem'in yancılıkta çığır açtığı program.