hesabın var mı? giriş yap

  • fotoğraf, el izi ve kimlik bilgilerinin azami 1-2 mb tutacağını düşünürsek, muhtemelen flash disc olarak da kullanabileceğiz. ben 1-2 sene bekleyip 32 gb'lik 3g'li kimlikleri bekleyeceğim.

  • 10.0 yazilimini erken erisime sahip kullanicilar icin yayinlayan sirket.

    tesla bu yazilimi: "simdiye kadarki en buyuk yazilim guncellememiz. otomobilinizi daha yetenekli hale getirmek icin tasarlanan; eglence, oyun, muzik ve rahatlik odakli bir guncelleme. bu sayede aracinizda gecirdiginiz zamani daha eglenceli hale getirecegiz." seklinde bir aciklamayla duyurdu. ayrica yazida guncellemenin bu hafta tum tesla suruculerine gelecegi de belirtilmis.

    duyurulma videosu ve resmi detaylar

    yeniliklere soyle birkac cumle ile goz atalim.

    tesla theater: arac park halinde ve internete bagli iken video izlemenizi sagliyor. su anda bunyesinde; netflix, youtube ve tesla tutorials ozelliklerini barindiriyor. konuyla ilgili amator bir video.

    caraoke: yine otomobil parktayken ekranda istediginiz sarkinin sozleri cikiyor ve geriye sadece sizin eslik etmeniz kaliyor. karaoke parcalari arac hareket halindeyken de calinabiliyor fakat ekranda sarki sozleri donmuyor. malum, guvenlik.

    cuphead – tesla edition: tesla arcade'e gelen en saglam oyun, suphesiz ki. ozetle kosu ve silah barindiran bir oyun. diger tesla arcade oyunlarinda oldugu gibi, oyunu oynayabilmek icin arac park halinde olmali. oyunu merak edenler icin suraya bir link birakalim. bu oyundan sonra minecraft ve roblox oyunlarinin da gelmesi bekleniyor. elon musk, tesla'nin harici usb'ler ile de oyun oynanabilecek noktaya getirilecegini aciklamisti.

    i’m feeling lucky / i’m feeling hungry: navigasyona gelen iki ayri ozellik. hungry ve lucky. eger hungry'i secerseniz tesla sizi en yakin ve sizi tatmin edecek bir restorana yonlendiriyor. sayet lucky'i secerseniz; gideceginiz yer tamamen tesla'ya birakiliyor. suprizleri sevenler icin birebir.

    joe mode: twitter'da, elon musk'a bir tesla kullanicisi tarafindan gelen oneri uzerine yazilima eklenen ozellik. aktif hale getirildiginde; arac uyarilari artik daha sessiz ve kimseyi rahatsiz etmeden yapiyor. kucuk cocuklarla seyahate cikacak aileler icin gelistirilen bu ozellikle kufur edercesine uyarilmaktan ziyade daha nazik uyarilmaya basliyorsunuz.

    smart summon: artik aracinizi 150 m (basitce gorus alaninizda olan bir mesafe) uzakliktan, telefonunuzu kullanarak surucusuz bir sekilde, park yerinden bulundugunuz yere getirebildiginiz gibi bulundugunuz yerden de park yerine goturebiliyorsunuz. onceden de bulunan bu ozelligin menzilinde iyilestirme yapilmis.

    spotify: spotify premium artik araca entegre bir sekilde calisabiliyor.

    sentry mode, maps, automatic lane change, ve driving visuals'da 10.0 guncellemesi ile gelistirilen diger ozellikler. otomatik pilota agirlik verilen bir guncelleme olmasini beklerken hatta tam surumunun yayinlanmasi hayal edilirken; daha cok aciklandigi sekliyle eglenceye yonelik bir guncelleme yayinlanmis.

    ilave: ek notlar dusuldu.

  • imamoğlu bu işi yapacağını seçim öncesinde söyledi.
    herhangi bir şeyi örtmek için hızlıca üretilmiş bir şey yok ortada.
    zamları unutturmak demişsiniz ama zamların sebebi de ülkedeki kötü ekonomik yönetimdir. komik duruma düşüyorsunuz iyice.

  • izmir denince "aaa boyoz yiyeceksin" diyenle, urfa denince "aaa kebap yiyeceksin" diyenle, portakal denince de "aaa vaşinton hocam" diyen aynı adam. dünyanın en aklına ilk geleni söyleyen insanı. yani tırtın allahı. öeeh. viskiye kola da katar bu. pfff .ss

  • az önce önünden geçtim. yüzlerce iş makinesi şu anda o alanda. şiddet dışında hayatımda gördüğüm en çirkin manzaralardan biriydi. girişlere de tomaları dizmişler, protestocuları ezecekler heralde. güzelim ormanı katlediyorlar. birkaç yıl içinde yavaş yavaş yaptıkları yolun yanlarına da avmleri dikmeye başlarlar. araya bir tane cami sıkıştırırlarsa zaten kimse ses çıkarmaz.

    melih gökçek 30 yıldır bu şehrin başındasın. hiç mi sahiplenmedin, hiç mi için yanmıyor şu güzellikleri katlederken. bu kadar mı üvey evlat ankara senin için? yazıklar olsun. vicdansız adamlar. hırsınız batsın.

    paranız çok zaten. bir helikopter tutun da şu şehrin üzerinden bir gezin. ne kadar çirkin olduğunu görün. bütün güzellikleri teker teker yok ettiğinizi fark edin. sorsak yol yapmak sevaptır dersiniz. yol yapmak sevap da, allah'ın şu güzelliklerini ucubeleştirmek günah değil mi? bir kuşu öldürmek günah da, orada yüzlerce hayvanı öldürüp binlercesini yuvasından etmek günah değil mi? ne uğruna? inat, hırs, para.