hesabın var mı? giriş yap

  • arabadan anlamayan erkektir. herkesin böyle bir uzmanlığı olmak zorunda mı amonyum karbonat? sen annenle ev eşyası bakmaya gitsen "bak bak daha ev eşyası bakamıyor" mu diyeceğiz?

    ağır zırva.

  • sorumsuzca yaptığı alışverişleri yüzünden gelen kredi kartı borcunu zavallı marshall'a yığması, çevre dostu bir avukat olmak isteyen marshall'ın hayaline engel olması, kıyafetlerine ayakkabılarına gereksiz bağlılığı ve bunları hayatının merkezine koyması, sorumsuzluğu, herkesin işine karışıp durması ile lily dizide en sevmediğim ve itici bulduğum karakter.

  • kale direkleri, (ofsayt hariç) onu koruyan takımın oyuncuları sayılmalı. yani direkten dışarı giden top korner olmalı. böylesi daha iyi olacaktır eminim. baskı kuran takım, top direkten dışarı gidince aut sebebiyle kendi sahasına dönüyor. tersi durumda seyir zevki artacaktır.

    ayrıca ofsayt kaldırılmalı diyenler, futbol düşmanıdır. ofsayt olmadan futbol olmaz.

  • hollanda nedcar tesislerinden volvo bandında üretilen bu nedenle birçok parçası volvo ile uyumlu olan harika araçtır. gdi 1.8 motorlusu tutulmayan calismalar 2000 yılında kasa değişikliği yapmıştır. motoruna gerçekten de ustaları ölümsüz derler. kolay kolay bozulmaz. parçası pahalıdır. ancak aksaray'da her parçasını bulmak mümkündür. kronik sorunu cam düğmeleri ve kalorifer mazgallarının bozulmasıdır. yakıt tasarrufu açısından başarılıdır. 100hp gücün hakkını verir. piyasada 13 bin liradan 25 bin liraya kadar bulunabilir. biniciler için harika bir d sınıfı araçtır. liftback kasalar muhteşemdir. bu kasa ile ev bile taşırsınız üstelik çok spor görünür. aldıktan sonra 1000 lira masraf yapın tertemiz binin...