hesabın var mı? giriş yap

  • buna göz yuman diğer polise de tutuklama kararı gerekirken, adli kontrol şartı ile serbest bırakılması ayrı bir rezalettir. insanların güvenliği için maaş alan polis, bir insan tecavüze uğrarken utandığını ve telefonuyla oynadığını söylüyor. başka diyecek hiçbir şey yok.

  • okul gezisiyle gidildiğinde sınıfta aşık olduğu kızla ilk macerasını yaşamış nesildir. trene binerken kızın dibinden ayrılmamıştım yanına oturabileyim diye. kızla ilk buluşmam gibi bir şeydi. o kıza hiçbir zaman açılamadım fakat birlikte bir tatilya serüveni yapmışlığımız var.

  • -1955 yılında iki sosyal psikolog joseph luft ve harry ıngram tarafından geliştirilen, bireyin kendisini tanıtmaya, anlatmaya ne kadar istekli olduğunu anlamaya yarayan eylem.

    -johari penceresi 4 pencere alandan oluşur.
    açık alan
    kör alan
    gizli alan
    bilinmeyen alan

    -açık alan :bireyin hem kendisine hem başkasına açık olan alandır. duygu ve düşünceler gibi. iletişim için uygun alandır.

    -kör alan: bireyin kendisinin bilmediği fakat diğerleri tarafından bilenen alanıdır. kaygı, korku, kıskançlık gibi. bu alan eleştiriye kapalı tek yönlüdür.

    -gizli alan: bireyin kendisine açık, başkasına kapalı olan alandır. bireyin sırları bu alanda saklıdır. bireyin paylaşmak istemediği ve bilinçli olarak gizlediği bilgileri kapsar bu alan.

    -bilinmeyen alan ise bireyin hem kendisi hem de diğerleri tarafından bilinmeyen özelliklerini içerir.

  • epic fail bir tip, rakipleri icin aşırı sinir bozucu..

    rakiplerine bakıyorsun kelli felli bıyıklı ciddi herifler, buz gibi çekik gözlüler filan bizim oglan ergen tipiyle, yuvarlak gözlükler komik şapkası ve tebessümü ile bunlari tokatlıyor...

    hele özellikle ceyrek finaldeki abdli abi " lanet olsun okculuguna da sporuna da " diyip yayını kırmıştır *

  • kabinlerin 32 kişilik olması planlanan proje*. o kabinlere 186 kişi biner, teller kuş birikmiş elektrik teli gibi aşağı sarkar, kabinler boğazı yüze yüze geçer. dünyanın ilk teleferibotu hayırlı olsun. serin serin.

  • yemekte abimle sezar sosunun salatayı ne güzel yaptığından bahsederken ortaokulda okuyan yeğenim muhabbete dalar:

    - jülio sezar mı?
    - jülio değil, jül sezar denir. sen sezar'ın kim olduğunu biliyor musun?
    - biliyorum benfica'nın kalecisi.