hesabın var mı? giriş yap

  • abimin bana yaptığı eziyettir. annemle babam evde yokken bööööö diye yavaş yavaş üstüme gelip psikolojik gerilim yaratıyordu, altıma sıçıyordum. ulan ne korkutuyorsun de mi. korkuyoruz işte. sonra gelip seviyordu manyak mısın lan ne korkuyorsun diye, iki dakika sonra yine böölüyordu. hayır yani amacın ne kardeşim? korkuyoruz da korkmuyoruz mu dedik? ha gerçi aynısı ben de minik kuzenime yapıyorum o da altına sıçıyor. babadan oğla nesiliz herhalde.

  • maalesef ülkemizde bir hastalık halini almış olan takip mesafesi kuralına uymamaktan kaynaklanmış olduğunu düşündüğüm üzücü kaza.

    yetkililerin acil olarak önlem alması gerek çünkü ülkemizde kimse takip mesafesi gibi trafiğin en hayati kuralına uymuyor. aksi gibi uyan kişileri de enayi olarak görüp bıraktıkları mesafeyi saygısızca doldurarak kurunun yanında yaşın da yanmasına sebep oluyor bu saygısızlar.

  • kapışma sürüyor...

    "viacom’un sahibi olduğu mtv, türk televizyon dağıtım şirketine dava açtı, tazminat ve yayın durdurulması gündemde.

    viacom’a bağlı mtv networks, mtv ve çocuk kanalı nickelodeon’un yayınını durdurması amacıyla müzik kanalının türkiye’deki dağıtıcısı olan şirkete dava açtı. londra yüksek mahkemesi’nde yürütülen davalarda mtv, yerli bir televizyon dağıtım şirketi olan multi channel developers a.ş.’nin mtv ve nickelodeon kanalları kapsamında yapılan ödeme anlaşmasına uymadığını öne sürüyor. mtv, program içeriğinin uygunsuz kullanımı sebebiyle tazminat almayı ve kanalların yayınını durdurmak amacıyla bir mahkeme kararı sağlamayı hedefliyor. mtv avukatları davayla ilgili yazılı bir açıklamada; söz konusu şirketin “tehditkar davrandığını ve engellenmediği sürece kanalların yayınına devam etmeye niyetli olduğunu” söylüyor. aynı zamanda paramount studios’un da sahibi olan viacom, websitesindeki bilgilere göre 160’dan fazla ülkede yaklaşık 170 kanal yayınlıyor. şirket, 5 yıl önce mcd’ye mtv ve nickelodeon’un dağıtım haklarını vermişti.

    paul renney, sahibi oldugu keystone law’un mcd’yi birleşik krallık’taki dava için temsil ettiğini doğrularken yorum yapmamayı tercih etti. mtv’nin londra’daki hukuk bürosu field fisher waterhouse’un sözcüsü louise eckersley de konuyla ilgili yorum yapmadı."

    http://www.mediacatonline.com/…rdetay?haberid=49371

  • sahilyolunun ibb'nin yetki alaninda oldugunu bilmeyenlerin kadikoy belediyesine sallamaya calistigi kale. kadir abinin boklarini kadikoy belediyesinin ustune atmaktan vazgecmek lazim.

  • kira öderken her ay maaşımın yarısını çöpe atıyorum gibi hissettiğimden hayalini kurduğum şey. kiradayken evin içine bir şey yaptıramazsınız, mutfak dolapları hilton banyoların anca hayalini kurarsınız, kendi eviniz olduğunda hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek sizin elinizdedir. ama hesap yapıyorum yapıyorum olmuyor, kredi çekerek falan olacak iş değil. ancak eline belli bir miktar toplu para geçecek bir yerden, o şekilde olur ancak. bu ülkede bu şartlarda çok çok zor, allah isteyen herkese nasip etsin, biz şimdilik ancak hayalini kurarız.