hesabın var mı? giriş yap

  • sanırım 2 değil, 7 gözü falan var.

    her yönü bu kadar iyi görüp, hangi oyuncunun nerede olduğunu, baskı altında olup olmadığını ve bir sonraki asistimi kime yapsam diye derinlemesine 34 metrelik enfes bir pas atmanın başka bir açıklaması olamaz.

    eğer fantezi futbol vs. oyunlarda top kaybı eksi puan olarak düşülseydi bu arkadaş hiç eksi getirmezdi eminim.

  • ankara'nın en güzide mahallelerinden biriydi.eskiden insanlar huzur içinde yaşardı.sonra mahalleye kara bulutlar çöktü ve insanların huzuru kaçtı hepsi tek tek evlerinden atıldılar.direnenler jop yiyerek kapı dışarı edildiler ve mahalle adeta çernobil faciasını yaşamış şehirler gibi yapayalnız kaldı.ankara'nın göbeğinde terk edilmiş bir mahalle.tabi böyle yerler hırsızların,tinercilerin işine yaradı.boş evlerin içi perişan hale geldi.bugün itibariyle bu mahalle ranta kurban gidecek gibi görünüyor.çünkü resmi gazetede mahallenin emlak konut gyo'na devredildiği yazıyor.bilmeyenler için mahallenin konumunun,istanbul'da gezi parkının konumuyla eşdeğer olduğunu belirtmekte fayda var.şehrin nefes alabildiği devasa ağaçların bulunduğu yeşillik bir arazi burası.her yeri rant olarak gören zihniyet en son burayı gözüne kestirmiş anlaşılan.yazıklar olsun...

  • bir emre belezoğlu beyenatı.

    emre, trt'de yayınlanan bir dini programda inançlı olmanın faziletlerini anlatıyor:

    --- spoiler ---

    “mallorca maçı öncesi odada dört oyuncuyuz. isimlerini söylemeyim. o gün maçtan önce odada bulunan diğer abilerle birlikte dua ettik. namaz tesbih işte… o gün maçı 4 golle biz kazandık. golleri de odanın içindeki 4 kişi attı. o zaman duanın önemini bir kere daha anladık. allah’a hamd olsun”

    --- spoiler ---

    nasıl bir kafa anlayamadım doğrusu,
    maç sanki seyirci ve basına kapalı oynanmış gibi..

    neyse, memleket yangın yeri.. bu da böyle bir saçmalık işte

    ilgili haber
    aramaya inanmak

    edit: link ölmüş, düzelttim.

  • çevresi tarafından "çok tuhafsın" denilerek dışlanan insandır. bir keresinde rüyada olduğumu anlayınca, kendimi 5. kattan atıp atıp tekrar uçarak yukarı çıkıyordum. "ehe ehe çok zevkli lan" deyip baya bir coşmuştum.

    bir de rüyada silahla tehdit edilme sahnem vardı. tam trol işiydi. adam silahı doğrultunca "uyanıcam olum birazdan" gibi bir tepki vermiştim. adamın boş bakışları hala aklımda.

    benim gibisine de yaramıyor böyle şeyler.

    (bkz: kendi rüyasını trolleyen insan)

  • tam türk-islam sentezi ile harman olmuş mhp'li aile tablosu.

    kolunda arapça dövme ile babasını yanına alarak yaptığı videoya "selamın aleyküm" diye başlayıp pavyon puanlıyor.

    şimdi bu ikisine sorsan lgbt, netflix falan türk aile yapısını bozuyordur.

    ama am üstünde fındık kıran babanın oğlu ile inandığı allah'ın adını anarak pavyon turu atmasında sorun yok. ccc reyiz.

  • bizimki eyyy amerika dediğinde, obama bütün efendiliği ile çomarla çomar olunmaz diyerek yanıt vermiyordu ya da kibarca büyükelçi ile uyarıyordu. aynı durum yaşandığında senin eyyy amerika diyen ağzını severim* deme ihtimali olan adam başkan oluyor.

    edit: oldu.