hesabın var mı? giriş yap

  • "nasa'nın argeye ayırdığı para kadar biz de diyanete ayırıyoruz, o kadar research ediyoruz ki yeni bir din bulmamız an meselesi"

  • süper gelişme. sırf debe'ye girebilme amaçlı milyon tane çöp entry ve binlerce çöp yazardan kurtulacağız sanırım.

    edit: 1. yildonemi nedeniyle soyle bir bakiyorum da, bi boka yaramamis :(

  • taksi durdurup durdurup; ''abi orası kısa mesafe'', ''köprüyü geçemem, uzak'' laflarına maruz kalan dayım ile, durdurduğu başka bir taksici arasında geçen diyalog:

    dayım: (kapıyı açar) nereye gitmek istersin?
    taksici: !? anlamadım abi:/
    dayım: nereye gitmek istersin dedim? taksi durduruyorum yarım saattir, yok o mesafe kısa, yok o uzun deyip duruyorlar. sana en uygun nereyse orayı söyle de, ben de oradan giderim artık bir şekilde.

  • birkaç hafta önce gittiğim dermatoloğun beni antibiyotik yazarak gönderdiği ve iki hafta sonra gene görüşelim dediği bu illetten nihayet kurtuldum. siz de halk arasında dilden dile yayılan kocakarı yöntemlerini denemeyi -ki işe yaramadıkları tecrübeyle sabittir- ve dahi eşekliği bırakıp hemen bir ortopediste gözükün. evet garip gelebilir ama ortopediste görünmelisiniz. eğer bir dermatoloğa giderseniz hayatında ilk kez batık tırnak gören normal bir insan gibi yaranıza bakıp, antibiyotik yazarak size eve gönderecektir. eğer bir genel cerrahi uzmanına giderseniz anında tırnağınızı çekecektir ve çektiğiniz acıyı sadece birkaç hafta ertelemiş olacaksınız. eğer bir ortopediste giderseniz ayağınızı güzelce uyuşturduktan sonra siz tavandaki desenleri incelerken tırnağınızın batan kısmını güzelce kesip çıkaracak, tırnak yolunu güzelce düzeltecek ve tırnak ile deriyi bir güzel dikecektir. bir hafta sonra dikişleriniz alınacaktır. ve siz de yeniden bir ayağınızla diğer ayağınızdaki çorabı çıkartabilmenin eşsiz hazzını hissedeceksiniz. benden söylemesi.. dileyenlere benim gittiğim ortopedistin ismini verebilirim. dediğine göre şu ana kadar revizyon yaptığı en kötü ayak benimkiymiş.

  • görüntü kalitesi düşük olduğundan dolayı bu olayı kınıyorum.

    edit: olum favlamayın şu entryi. kendimi sapıkların lideri gibi hissediyorum. amacım sadece gözümle görmediğim bişeyi yargılamamaktı…

    aylar sonra gelen edit: başlık yine hortlamış yine bütün sapıklar toplanmış. kadın yine gündem olcak bi şey yapmış. ama bu sefer çekim kalitesi iyi. hadi yine iyisiniz küftehorlar.

  • cumhurbaşbakanından gelen ibretlik pas.

    şu şekilde cevap verilmeli:

    sen beni, benim tuvalet temizleyen asgari ücretle çalışan vatandaşıma benzeterek mi aşağılamaya çalışıyorsun, bu benim için aşağılama değil onurdur. alın teriyle para kazanana benzetilmek kadar güzel bişey var mı? ama merak etme, yakında onuruyla çalışan herkesi senin zulmünden kurtaracağız, hakettiği yaşamı, hakettiği kazancı almasını sağlayacağız.

    -------------------------------------
    debe'ye giren entrilerin editlenmesi modasının biraz bokunun çıktığını düşünmekteyim. bu yüzden, bu edit için, benim gibi düşünen siz sözlük yazarı arkadaşlarımdan özür diliyorum. aritra'dan gelen istek üzerine edit:

    (bkz: minik gülce için yardım kampanyası)