hesabın var mı? giriş yap

  • yapılan bir usta öğretici alımı sınavının, liyakat usulüne yönelik olmasında ısrar ettiği için azarlanıp istifaya davet edilen bir müdürün kalp krizi geçirip vefat etmesi olayıdır.
    link

    edit: ilgili şahsın iddiaları yalanlaması haberi:
    link
    edit2: pervin töre'nin hala görevden alınmaması ve ölen hocamızın resmi dilekçesinin yer aldığı ikinci haber:
    link
    edit3: ekşi sözlük yazarları tepkilerinin, yer aldığı haber:
    link
    edit4: cumhuriyet gazetesi haberi:
    link

  • askerin biri hızla kaçarken bir rahibe ile karşılaşır ve "lütfen beni eteğinizin altında saklayın başka bir ülkeye gidip savaşmak istemiyorum" der. rahibe askeri saklar tam o sırada bir gurup asker koşarak gelip sorar "burdan geçen bir asker gördünüz mü?" rahibe "evet şu tarafa kaçtı" der. askerler uzaklaşınca asker çıkar ve rahibeye teşekkür eder, rahibe "önemli değil" der ve tam giderken asker rahibeye yavşamaya başlar "bu arada bacaklarınız da çok güzelmiş". rahibe "eğer başını biraz yukarı kaldırsaydın taşşaklarımın da güzel olduğunu görürdün, başka ülkede savaşmak istemeyen bir tek sen değilsin". :)

    debe editi: ne mutlu gülümsediyseniz, sizde birilerini gülümsetin hadi.

  • başlık : karıncayı yalancı duruma düşürdüm amk

    1. dün güzel bi hava var neyse yerde bi karınca ufak bi şeker parçasını yüklenmiş gitti fazla değil 6-7 metre ilerde yuvasına girdi tekrar geldi gibimin kurnazı yere küp şeker bıraktım geldi bu lavuk kaldırmaya çalıştı baktı kaldıramıyorum diğer karıncaları çagırmaya gitti yuvaya sonra giderken şekeri aldım ordan kalabalık 15-20 karınca şekerin olduğu yere dogru ilerlerken öndende bizim karınca bi baktı şeker yok lan sevgi kodumun arkaü bizi mi atlatıyon amk sahtekarı la olm harbi burdaydı lan hay amk diye bi tartışma yaşandı aralarında sanırım
    (depeyi ?, 24.02.2012 14:29)

  • hayatı boyunca her tür müzikle ilgilenmiş, hatta hayatını müziğe adamış biri olarak içinden çıkamadığım sorundur.

    1976'dan bu yana aktif, spotify'da aylık 14 milyon dinleyiciye sahip bir gruptur, hatta sözde o kadar popülerdir ki apple bir ara herkese albümünü bedavaya dağıtmıştı.

    arkadaşlar ben hayatımda şu cümleleri işitmedim, "u2'nun yeni albümü beğendim", veya "u2'nun en sevdiğim şarkısı x'tir", sanki herkesin farkında olduğu ama kimsenin konuşmadığı, tartışmadığı, dinlemediği bir grup. veya dinleyenler gizli gizli mi dinliyorsunuz, söyleyin de bilelim.

    neredesiniz lan siz?*

  • konu mcdonalds'ın ürünlerinin sağlıklı olup olmaması değil. türkiye'de iş yapmanın sürdürmenin ve yeni yatırım yapmanın imkansız hale gelmesi.

  • ozellikle nba finallerinde yaptigi aciklamalardan sonra vermis oldugu interviewler daha da dikkat ceken su anda nbade oyuna acik ara en cok etki eden oyuncu. fakat buna ragmen dunyada yaptigi isi en iyi yapan kisi bile olsa bunu yine de gunun sonunda is olarak gormesi, nba'in ya da nba'i takip eden gazetecilerin/kitlelerin cok istemedigi bir durum gibi lanse ediliyor. onlarin sanki en iyi oyuncudan duymak istedikleri iste bu oyuna asigim, en iyi olmak icin cok calisiyorum vs vs yani kahramanlik sozleri, genclere ornek olma sozleri ya da bir marka olusturma sozleri duymak istemeleri. bu kisilerin hayalindeki the one'a cok aykiri aciklamalar yapiyor jokic ve bu su anda aykiri cocuk diye kucugunden tepki toplarken, jokicin bu performansi vermesi halinde bence epey ses getirecek. adamin gecen seneki mvpligi resmen elinden alindi, ondan onceki senelerdeki mvpliklerine de demedikleri kalmadi ama bu durum jokicin umrunda degil.

    nba sampiyonu olmussun, soruyorlar sana kutlama olacak ne hissediyorsun vs diye adamin verdigi cevap evime ne zaman donebilirim atlarimin yarisi var:) finalde yine iste su su istatistikleri yaptin tarihte bunu yapan 4. oyuncu oldun diye. ama hepimizin bildigi sacma istatislikler var ya hani tamamen zorlama olan atiyorum 22 sayi 9 asist 13 ribaund gibi inanilmaz zorlama olanlar. soruyorlar bunu ne dusunuyorsun diye jokicten uzun bir siklememe ve sasirma duraksamasi sonrasi banane aq cevabi geliyor. ve tabiki en bombasi nba sampiyonu olmussun ne hissediyorsun sampiyon olarak vs soruluyor, jokicin cevabi kimse yaptigi isi sevmez,sevdigini soyleyen de yalan soyluyordur hayatta isten daha onemli olaylar var.yonetimle de konusucam bu sene ekstra tatil isteyecem seklinde. ahahha tabiki bunu satamazsiniz gazetici olarak takip eden kitlelere. nba'in en iyi oyuncusu isini sikine takmayan birisi. nba oyunculugunu 9-5 mesai gibi goren birisi diye satamiyorlar da. o yuzden bu ara bu 9-5 muhabbetini cok gorursunuz jokic hakkinda.

    sonuc olarak nba hic promote edemeyecegi beyaz, yabanci ve estetik acidan arada yaptigi spektakuler paslar haric pek bir sey vaad etmeyen,en dogru ve neredeyse en sade karar neyse onu gerceklestiren, bunun ustune de nba'in en cok kullandigi satis teknigi olan tekil kahramanlik hikayesi uzerinden gidemedigi, aksine bu insan ustu performansini gunun sonunda sadece bir is olarak goren bir superstara sahip. tam bir anti super kahraman. varolsun biz seni boyle seviyoruz jokic reyiz. cogunu alt ust ettin, buyuk ihtimal sen bu performansi gostersen de sana bir mvplik oyu daha vermemek icin kendi kendilerine bir hikaye arayacaklar, ama olsun. mvplik de kimin umrunda. bu sadece bir is.

  • bir aziz yıldırım beyanatı:

    "şike soruşturmasının, o dönem başbakan olan recep tayyip erdoğan ile fenerbahçe camiasının ve diğer kulüplerin camialarını karşı karşıya getirmek amaçlı bir plan dahilinde gerçekleştirildiğinin öne sürüldüğü dilekçede, “başbakan ve hükümete yönelik olarak illegal yapının destekçisi medya mensupları tarafından başbakan'ı ve hükümeti hedef alan bir algı çalışması yapılmıştır” denildi."

    http://www.hurriyet.com.tr/sondakika/27821741.asp

    bir fenerbahçeli olarak diyorum ki yazıklar olsun, yeter.

  • sosyal medya olmaktan çıkıp, ana haber bültenine dönüşen insanlardır. dün 18.15 eskişehir-ankara yüksek hızlı treninde ben de gerçekleştirdim bu eylemi. başlarken bi tedirgin oldum, kavga çıksa, linç edilsem kaçacak yerim yok, 250 km hızla giden trenden de atlanmaz ki diye. bu tedirginlikle başlattım kaydı. herkes sus pus oldu, dinledi. yaklaşık on dakika boyunca kimseden ses çıkmadı. kayıt bitti, bir dakika geçti, hala çıt yok. sonra çözüldü insanlar, kimisi kendi arasında muhabbetine döndü, kimisi ses kaydını konuşmaya başladı. bir sonraki vagona geçtim, orada da açtım kaydı son ses. bir teyze ne olduğunu anladıktan sonra "dinlemek istemiyoruz biz bunları, montaj bunlar montaajjj" dedi. ben cevap veremeden birkaç kişi "kendi adına konuş, dinliyoruz biz" diye susturdular teyzeyi. bitince bir sonraki vagona geçtim, orada bir abla ben dinletirken bir yandan düşmanca gözlerle bakıp bir yandan yüksek sesle oflayıp pufluyordu, karşısındaki yolcu kendisini "şşşşt" diye susturup dinlemeye devam etti. toplam beş vagon boyunca karşılaştığım yegane kötü tepkiler bunlardı. bunun dışında insanlar kaydın trende dinletilmesine şaşırdılar ama tepki vermediler. bilal'in sesini duyunca yanındakine kafasını sallayıp "bak işte bu" diye işaret eden de vardı, "ne dinlio ki bu kız" diye şaşkın şaşkın bakan da. şaşkınlıkla bakanlara "başbakanımızla oğlunun ses kaydı çıkmış da, dinlememiştim, şimdi dinliyorum" diye açıklama yaptım. kimisinden bir karşılık aldım, kimisi anında kafasını çevirdi, karşılık alamadım. sonuç olarak 25 şubat 2014 günü 18.15 treniyle eskişehir'den ankara'ya dönen insanlar arasında bu kaydı duymayan neredeyse kalmadı. gururla bildiririm.*