hesabın var mı? giriş yap

  • zehirlere karşı olan bağışıklığı açıklanamamıştır. "bir allahtan korkar" denilebilecek sanırım tek canlıdır, densizdir, cengaver ruhludur, çöllerin kabadayısıdır vesselam.

  • bugün biten montpellier - dijon maçı sonrası;

    meded - 1191632 - 15.10.2011 21:41:32
    oha yaaa son macım 4.6 gol dedık 7 oldu hay ben bole sansın gokten sıbel kekıllı yagsa bıze murat kekıllı duser amk gıdım ıcım barıı

  • gördüğüm kadarıyla çok kişinin içinde bulunduğu durum.

    edit: bir sigara yakıp içenler +1

    edit 2: iyi seneler beyler

    edit 3: yılbaşında çay içmeyen ezikler diye başlık açarız bu gidişle, herkes eşe dosta mesaj atsın çay demliyoruz.

  • hi-fi'cıların kullandıgı ve onlar tarafından icat edilmis bir birim. kısaca w.a.r. olarakta bilinir. olayın acılımı sudur.
    hi-fi sistemleri kimi zaman cok buyuk ve ev dekorasyonunu degistirebilecek parcalara sahiptir. mesela sisteminize eklemek istediginiz bir hoparloru evin neresine koyacaginiz cok onemlidir. cunku akustik hi-fi'da muhim bir mevzudur. hi-fi ekipmanlarından her birinin kendine ait bir w.a.r. birimi vardır. evin duzenini belirleyen kisi evin hanımı yani esiniz oldugundan, w.a.r. birimi yuksek bir cihazi evinize yerlestirmeniz daha kolay olacaktır. w.a.r. birimi yuksek bir cihaz demek, evin dekorasyonuyla uyum sagliyacak bir cihaz demektir.

  • basiretsizliği ile 2001 krizinin mimarlarından olan devlet bahçeli tam 20 yıl sonra yine boş beleş ve anlamsız siyasetiyle erdoğan'ın payandası olarak ülkeyi bir kez daha bataklığa sürüklemiştir. partili başkanlık sistemine verdiği destek bizleri bu günlere getirmiştir.

  • ulan 'bir alkış alabilir miyim?' dediğinde bilgisayar başında alkışladım. yazık günah. akşamüzeri akşamüzeri üzmüş adamdır.

  • rakı masasında duydum ben en güzelini;

    "sevdiğim kadınla izleyemedim diye mutlu sonla bitse bile hüzünlendiğim filmler var."

    ne aşıkmışsın be adam!

  • bayram süresince kapıma gelip bayram harçlığı isteyen çocukları tabii tuttuğum sınav.
    ezbere okuyamayanlara harçlık vermedim. ezbere okuyabilenlere de vermedim.

    ama ezbere okuyanlar ne kazandı? sevap kazandı. ben ne vermedim? para vermedim.

    iki taraf da kazançlı çıktı yani. ben kazandım, çocuk kazandı, türkiye kazandı.