hesabın var mı? giriş yap

  • -yer balıkesir ayvalık karayolu ; radara giren modelli yedi sekiz araç arka arkaya dizilmiş,yüz km üzerinde bir süratle radara yakalanıp bu araçların arkasına ekleniyoruz evrak kontrolu yapan trafik polisinin başında üç dört kişi meramını anlatmaya çalışıyorlar.belliki acil işleri var,memurun ceza yazamıyacağı kadar önemli şahsiyetler.

    polis sinirli yorgun ortalığa yüksek bir sesle ;
    -mazereti olmayan devletin yüksek yerlerinde tanıdığı olmayan kim var.
    sürücümüz aslan abi ;
    -memur bey biz bu duruma uyuyoruz.
    polis bizi işaret ederek ;
    -siyah doğan gidebilir diğer araçların mazeretleri kabul edilmemiştir.vekillerinize saygılarımı iletin hepinize ceza kesecem...

    .

  • 1999 yılında alınmış playstation one efsane büyük gri kutu. 13 yıl saklamışım, ileride çocuğum olur da gösteririm diye.

    çöp diye atmamış, daha kötüsü; 5 tl'ye eskiciye vermiş.

  • ekmek arası dönerin alım satım işlemi esnasında usta tarafından müşteriye yöneltilen soru cümlesi. cevap evetse, aç arkadaşımız çok fazla dünyevi kaygılar taşımayan samimi bir soğan dostudur. hayır diyenlerin ise yakın gelecekte öpüşme ihtimali olduğunu düşünerek bu cevabı verdiğini söylemek mümkün. (kusura bakmayın, soğan sevmeyen bir insan olabileceği ihtimalini düşünmek istemiyorum) bir üçüncü yanıt ise “az olsun” dur. bu yanıt ise kişinin soğan sever bir insan olduğuna, sevgilisi olmadığına ve fellik fellik arandığına işaret eder. ha, bir de bu “az olsun”cuların oyu genelde merkez sağ partilere gider (ingiltere’de işçi partisi’ne). kısacası, soğan deyip geçmeyin...

    - soğan olsun mu??
    - bi saniye... alo nuriye... soğan olsun mu diyo usta... öpüşür müyüz bugün ona göre...hmm, tamam anladım... görüşürüz... kapattı... olsun usta, bolca koy...

    - soğan olsun mu?
    - bi an hiç sormayacaksın sandım... olmasın... öpüşelim mi??

    - soğan olsun mu?
    - yok, olmasın...
    - korunmayı unutma!!

    - soğan olsun mu?
    - az olsun...
    - üzülme aslanım, sana kız mı yok...

    - soğan olsun mu??
    - olsun olsun...
    - peki ya öpüşecek olsanız bugün biriyle??
    - sana ne yarraam!!!
    - gerçekten de yukarıda yazdığı gibi samimi bi insansınız...
    - ne sandın amck kafalı!!!

    - soğan olsun mu??
    - olsun...
    - akbaba olsun mu??
    - akbaba olmasın... hmmm, güzel şarkı sözü olur bundan...

  • bu gece yalnızdım. eve de pencereden güve midir ne boksa bi böcek girmiş. tüylü bir kelebek gibi bişey işte. acayip bi böcek. şimdi beni tanıyanlar bilir ki aslanın karşısında bile cesur olabilirim belki ama, böcekten korkuyorum ulan! böcek uçtukça evin içinde çığlık tepiş kaçıştım. annemi aradım. yok sineklikle vurdan yok zehir sıka kadar hiçbir tavsiyeyi yerine getiremedim.

    beni böcekten kedim kurtardı lan. aslanım ninja be, boşuna mı besliyoruz seni evde! nasıl yaman avcıymışın sen. bitanesin valla. atladı zıpladı kovaladı, naaptı etti o böceği yakaladı bana. kediler çok yararlı hayvanlar valla. sayesinde huzurlu uyku uyuycam.

    ninjanın göbek adı bundan sonra raid. eski türk adetleri uyarınca, gösterdiği kahramanlıktan sonra kendisine bir ad daha verdim.

  • ölümü ölümle kıyaslamadan samimi duygularla: masum hayatını şerefsiz ellerce kaybeden dünyanın mazlum çocuklarından bir diğeri.. güzel uyusun masum çocuk..

    berkin elvan da güzel uyusun..
    mısırlı esma da güzel uyusun..
    israil'in plajda vurduğu 3 masum güzel filistin çocuğu da güzel uyusun..
    hamas'ın katlettiği 3 isralli genç de güzel uyusun..
    yasin börü de güzel uyusun..

    çocuk ölümlerinden siyasi saldırı, siyasi malzeme yapan bu zihniyet de yere batar umarım! sizin zihniyetiniz dünyaya hakim oldukça ölümler devam eder insanlığını bırakmış tuhaf yaratıklar sizi.

    "bana her berkin diyene senin adını söyleyeceğim" diyor. samimiyetine sıçayım senin.

    edit: ulan ölen her çocukta sizin zihniyetinizin benzeri zihniyetlerin payı var. insanlığınıza, vicdanınıza ayrı ayrı sokayım. paramparça olmuş çocuk bedenlerinden nemalanmaya çalışmayın. alevi ölünce susup sünni ölünce konuşmayın. noldu, zoruna mı gitti israilli, alevi, senin dininden olmayan gençleri korumam? çocuğun dini mi olur, ırkı mı olur yüreğine tükürdüklerim?

  • ben kötü bir şey olduğuna inanmıyorum şahsen. şimdi selülit dostu denilen maddelere bakalım: kahve, çikolata, beyaz ekmek, pilav, tatlılar, kızartma.. dostu bunlar olan bir şeyden kimseye zarar gelmez arkadas.. ne diyor büyüklerimiz "bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim"..
    kankası kahve olan, çikolata olan bir şey kötü olamaz dostum.. yoo, yoo..

  • dioksin; organ ve sistemi etkileyen, çevre kirletici olarak isimlendirilen toksik bir maddedir. vücuda girdiğinde 7-11 yıl arasında vücutta kalabiliyor.

    kalıcı organik kirleticilerden olan dioksin; bulunduğumuz ortamdaki havadan ve besin zincirinden, yani yediğimiz yiyeceklerden de vücudumuza girebiliyor. dioksine maruz kaldığımızda ise wasting sendromu, kusurlu böbrek gelişimi, çocuklarda gelişim bozukluğu ve ciltte düzensiz bir koyulaşma gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor. hatta tedavi edilmezse ölümle bile sonuçlanabiliyor.

    en zehirli dioksin maddesi olan tcdd, agent orange'nin (ajan portakal) bir birleşenidir. agent orange, bitkileri öldüren ve yaprak dökücü bir maddedir. vietnam savaşı sırasında abd'li askerler tarafından kullanılmış. askerler, kuzey vietnam ve viet cong birlikleri için orman örtüsünü ve ekinleri ortadan kaldırmak adına bu herbisiti kullanmışlar. halen vietnamdaki insanlar üzerinde kas ve kemik bozuklukları, doğumsal anormallikler gibi etkileri devam ediyormuş.

    dioksine maruz kalmış, cildinde koyulaşma yaşamış birine örnek vermek gerekirse; ukrayna devlet başkanı viktor yuşçenko'yu söyleyebiliriz. viktor yuşçenko'nun yaşaması bile mucizeymiş aslında. çünkü kanındaki dioksin seviyesi normal değerin 6 bin katı üzerindeymiş. 2004 yılındaki seçim kampanyası sırasında viktor, dioksinin en zehirlilerinden olan tcdd ile zehirlenmiş ve viyana'daki bir klinikte tedavi görmüş. yuşçenko, 5 eylül 2004’te ukrayna istihbarat teşkilatı başkanı igor smeshko ve başkan yardımcısı volodimir satiyuk ile baş başa yediği yemekte zehirlendiğini öne sürmüş. ancak bunun kesin bir kanıtı yok.

  • hay senin vizyonuna:) çaycı değil baristayım dersin. alırsın bir cim bali makinesi, espresso, ristretto,espresso macchiatto, cappucinao, latte ,americano, caffe mocha vs yapıyorum aslında ama kültürümüzde çayın ayrı bir yeri olduğu için çay da satıyorum dersin. ordan da bir kaç egzotik çay ismi sıralarsın snow band, gong mei,song yang vs çaylarım da var ama en çok tutan kaçak çay* dersin. işler çok yoğun talep çok fazla, beşiktaş'a da şube açmayı düşünüyorum dersin. markalaşma yoluna gidersin.her şeyi de biz mi söyleyelim?*

    ben havaya girdim bile. kesinlikle çaycılık. zaten ne varsa bu kafada var.*

    merhaba ben mert baristayım;)

  • damadın çok gereksiz bir tepki verdiği görüntü. madem o noktaya geldin sabredeceksin. bilemiyorum ama sanırım pasta imzalar atıldıktan sonra yeniyorsa gelinin " evet" pişmanlığı inanılmaz büyük olmalı