hesabın var mı? giriş yap

  • ülkenin en çok kazanan kolejinin öğretmenine verdiği maaş yerine harfe takılmış, utanmamış üşenmemiş bir paragraf ayar yazısı yaşmış. troll zannettim ama dümdüz vicdansız biriymiş. vallahi siz ıslah olmazsınız. eğitilmezsiniz.

  • son yenilen eriğin yada zeytinin çekirdeğini 2-3 saat ağızdan çıkartmayıp üzerinde hiçbirşey birakmamak.

  • tadilat halindeki bir binaya giriş için yöneldiğim sırada telefonuma tanımadığım bir numaradan boş mesaj gelmesi. mesajı okumak için telefonu elime almam bu arada bir kaç saniye kaybetmem ve hemen akabinde tepeden dikey uzun bir inşaat demirinin düşmesi.
    sonra defalarca kez mesajı gönderen numarayı aramam ama hattın kapalı olması.

  • bir yaz günü, arkadaşınızı oyuna çağırmaya gittiğinizde, evin önünde onu beklerken annesinin "aaa sen toz toprak olmuşsun oğlum, ayıp böyle gezilmez" deyip bahçe hortumuyla kafanızı, yüzünüzü köpürte köpürte bir güzel yıkadığı günleri yaşamış olmaktır. seni kendi evladından ayrı görmeyen, senin kirli gezmeni kendi ayıbı sayan o kadının hakkı ödenir mi hiç? bir ömür ödenmez.

  • yahu ben torumlarıma, çocuklarıma nasıl derim sizin büyük büyük dedeniz mırto ağa diye yaa. allah aşkına yapma e-devlet.
    ulu reis, bileği bükülmez yiğit, sırtı çimen görmemiş cengaver, haçlı ordularına el aman çektirmiş, cesaretiyle 3 kıta, 7 denizde nam salmış korkusuz mırto ağa mı olur?

    edit: bir arkadaşımızdan mesaj geldi:
    "hocam kütük neresi? benim dede de mırto çıktı" diye. gülmekten cevap veremiyorum görünce. benim dede mırto çıktı, ne demek ahahahaha hay yaşşa be kardeş

  • hiç denk gelmemiş olanların yorumlaması çok acı. kimseye zararı olmayan kendi halinde ve sanki bir şey kaybetmiş de arıyor mutsuzluğu ifadesiyle insanlara musallat olmayan bir köpek… metroların dört bir yanında güvenlik ve onlarla iletişimde olan makinistlerin de kontrolünde yolcuların korkmasını engelleyecek her türlü önlem çerçevesinde bojiye göz kulak olunuyor hepsi bu. napsınlar hayvanı sopalarla girme die kovalasınlar mı? kaldı ki bir çok istasyonda patili dostlarımıza su ve mama da yer almakta. mesela m7 nurtepe istasyonu 3-4 nolu girişin turnike bölgesinde sarı bir kediye de rastlayabilirsiniz. asla aşağıya inmiyor ancak turnike bölgesinde sabit bir şekilde gelen gidenleri izliyor. el sürmek isteseniz sizi istemiyor, onun tek isteği orada kendi halinde olmak o kadar… dilleri yok die haklarında söz sahibi olmayın. boş yapmayın.

  • sigarasını her seferinde avcunun içine basarak söndüren ve eli yara içinde olmasına rağmen bunun son derece zararsız olduğunu savunan ortaokul arkadaşım fatih, mal.