hesabın var mı? giriş yap

  • bir anıyla anlatayım.
    mudi : benden neden havale kesiyorsunuz, ben müşterinizim ama?
    memure: efendim, biz zaten müşterilerimizden para kazanıyoruz.

    bende bir aydınlanma, mudi amcada bir sersemlik durumu oldu. e yani!

  • kayınçosu cem yılmaz sahneye eşofmanla çıkınca neden kovmadığını merak ettiğim kişi. cem yılmaz'ın 19 yaşındaki bir çocuktan ne gibi bir üstünlüğü varmış ki sahnede eşofman giyebilme hakkına sahip olabiliyormuş acaba, anlatsın da dinleyelim.

    edit: geç gelen imla

  • - tercih yaparken kimsenin tercih etmek istemeyeceği yerler seç (check)
    - ataman gerçekleşsin (check)

    köylü kurnazı mode on

    - yaşadığın yerde birisiyle hemen evlen (check)
    - eş durumundan tayin iste (check)
    - ağlamaya başla (check)

    içi boş çağrıdır.

  • bir kere yedikten sonra evde çok kolay bir şekilde tarifini çözümleyebildiğim yiyecek. bunu ilk kez burada açıklıyorum.

    şöyle ki: bir miktar domates püresi, çok az biber salçası, zeytinyağı, az miktarda ketçap, ezilmiş sarımsak ya da sarımsak tozu, karabiber ve tuzu, suyla 15-20 dakika kadar kaynatıyoruz. daha sonra hamburger ekmeğini bu sıvıya bandırıp buharda bir kaç dakika tutacağız. yalnız önemli bir mevzu var ki; o da hamburger ekmeğinin türevi. hamburger ekmeği mümkün olduğunca pofidik fırın staylı olmalı. marketten aldığımız ince hamura katkılı hamburger ekmekleri o buhar ve sıvıya dayanıklı olamayabiliyor, parçalanıp gidiyor.

    son aşama ise, ıslattığımız hamburger ekmekleri arasına köfteleri boca etmek. köfte önceden yapılmış bol soğanlı her hangi bir köfte olabilir. afiyet olsun.

  • hangi ilçe olursa olsun huzurun, refahın, barışın ve insan kalitesinin anlaşılmasında en önemli rolü kediler oynar. kediler bir ilçede inaan gördüğünde korkmuyorsa o ilçenin insanları iyi insanlardır. o ilçe yaşanılabilir bir ilçedir. şayet insan gördüğünde bir kedi, kendini kaybedip mahalle değiştiriyorsa oradan uzak durmak gerekir. kendi yaşadığınız il ve ilçeyle bu durumu karşılaştırıp da kendi gözlerinizle görebilirsiniz sonucu.

  • benim küçük kız bu.
    sanırsın babasının malı.
    öyle sert kapatıyor ki sıpa, içim gidiyor.
    sonunda "papı papandı baba" deyince canı sağolsun diyorum.