hesabın var mı? giriş yap

  • ali ismail korkmaz'ın linç edildiği videoyu izlemediği için "linç" tanımını osuruktan yapan, eğitimli bir zevke sahip olmadığı için de yavuz bingöl'ü "sanatçı" zanneden, bu ve bunun gibi tüm basiretsizliklerini gördükçe kendisini "usta" veya "dünya lideri" olarak nitelemesine şaşıramadığımız bir amcanın sözleri.

  • miami de 300.000$ parayla bir villa alınıp, peşinden düşük kilometreli bir lamborghini huracan (200.000$) alınıp, miami beach civarında dondurmacı ya da küçük bir kafe işletmesini de 200.000$ paraya devir alınıp cebinde de 600.000$ para kalarak hayat kurabilirsin.

    tercih sizin tabi tarsus da güzel yerdir.

  • lan daha iş çıkış saatlerinde ümraniye'den altunizade'ye bir buçuk saatte zor geliniyor amk şehrinde.
    ankara'ya gidiliyormuş...

    ankara'yı bırak, tcdd-pendik garına gitmek kafadan bir saat lan zaten kartal-pendik'te oturmuyorsanız..

  • bir emre belezoğlu beyenatı.

    emre, trt'de yayınlanan bir dini programda inançlı olmanın faziletlerini anlatıyor:

    --- spoiler ---

    “mallorca maçı öncesi odada dört oyuncuyuz. isimlerini söylemeyim. o gün maçtan önce odada bulunan diğer abilerle birlikte dua ettik. namaz tesbih işte… o gün maçı 4 golle biz kazandık. golleri de odanın içindeki 4 kişi attı. o zaman duanın önemini bir kere daha anladık. allah’a hamd olsun”

    --- spoiler ---

    nasıl bir kafa anlayamadım doğrusu,
    maç sanki seyirci ve basına kapalı oynanmış gibi..

    neyse, memleket yangın yeri.. bu da böyle bir saçmalık işte

    ilgili haber
    aramaya inanmak

    edit: link ölmüş, düzelttim.

  • aslan burcu erkeği hakkında yazılanları okuma gereğini duymuşsan bacım yaklaş. başucu kitabın burda.

    aslan burcu erkeği zamanla sevmez, sonradan sevmez, sevdiğininin farkına varmaz sonradan. aslan burcu severek başlar işe. aslan burcları o egosunun, kibirinin, piçliğinin ya da siklemezliğinin altında bir aşk inancı taşır. çıtkırıldım, dokunsan ağlayacak bir duygusallık değil bahsettiğim. her konuda olduğu gibi kendi doğruları varsa, aşk konusunda da kendi doğruları vardır. aşka inançları vardır. bir gün karşısına çıkacağını düşünür.

    o kişinin karşısına dikildiğini gördüğü zaman aslan burcu erkeği, aşık olmanın hakkını verebilecek şekilde bocalayacaktır. karşısındakinde kusur bulmaya, geçmişini didik didik etmeye, en küçük hatasında yıkıp dökmeye başlayacaktır. aslan burcu için bazı şeyler zamanla olmaz. halledilmesi gerekenler halledilir, aşk öyle yaşanır.
    kişiye aşık olunmaz. aşık olunmuş kişi çıkar gelir, sonra aşk yaşanır.

    bu kısımları da sağ salim atlattıysanız, aslanın yıkıp dökmelerine, sayıp sövmelerine, hiddetlenmelerine göğüs gerdiyseniz bitti sanmayın. bitmedi.

    her şeyi yapın, laf sayın. sizi seviyorsa ağzını açmaz. trip atın, değer veriyorsa güler geçer. şımarın, nazlanın, trip atın, kapris yapın. hoşuna gider hatta bu. ama sakın aslanın hevesini kaçırmayın. aslan sizin karşınıza kendini yenip çıkmıştır zaten, onun kendi içinde yendiğini tekrar diriltmeyin. bir kez yaparsanız bunu, ölü bir bebeğiniz olacaktır. bitmesi kesin bir ilişkide can çekiştirecektir size. algılarınızı piç edecektir.

    aslan varsa, geçmişiniz yoktur. bu bencillik değildir. ego değildir. çünkü o da geçmişini silip çıkmıştır karşınıza. başkasını gözünüz görmeyecek. çünkü seviyorsa aslan, başkasını gerçekten gözü görmez. yalan konuşmaz, iş çevirmez, saklamaz, gizlemez. kaçanın kovalanacağını bilir, kovalayacağını bilseniz de kaçmaz. bilse ki gizemli adama aşık olacaksınız, gizemliyi oynamaz. inadına dürüst olur size. yaptığı budur ve sizden de bunu bekler.

    aslan kendinden bilmiştir insanları. güven problemi vardır. aslan ve diğerleri vardır çünkü. sizin karşınıza dikildiyse, güvenmek ister önce. bir kere şüphe duyarsa asla güvenemez. hep tetikte kalır. ama güvendiği zaman da bir insanın bir insan evladına güvenemeyeceği kadar güvenir. o kadar da güvenmenizi sağlar.

    velhasıl, etmeyin eylemeyin. aslanın hevesini kırmayın. hayal kırıklığı yaratmayın. biraz eğin başınızı, 1 alıyorsa sizden 10 verecektir. bekleyin. yaşayın, görün.

  • bıktık artık her uzun boylu kadının ayakları ile ilgili entry okumaktan. dünya tarihinde hiç kimsenin aklına gelmemiş bir benzetme ile en yaratıcı tespiti yapıştırıyorsunuz.

    fırıncı küreğiymiş...

    fizik kuralları gereği uzun boylu bir kadının küçük ayakları olamaz, hem at gibi kadın istiyoruz diyorsunuz hem de küçük ayak arıyorsunuz. insan oğlum bunlar insan, ayakta duracak, yürüyecek...

  • kurnazca bir laf. öpüşmenin aslında ahlaksızca olduğunu ancak tahammül ettiklerini demeye getiriyor. o meşhur hoşgörüleri gibi bir şey, yani yaptığınız şey için aslında sizi öldürmemiz gerekir ama yaşamanıza izin veriyoruz büyüklüğü.

  • 750 tl ye check-up yaptırdım kanser çıktım. evde büyük sevinç var şu an para boşa gitmedi diye seviniyoruz.