hesabın var mı? giriş yap

  • amerikan uzay mekiği uzay kumsalı olarak da bilinen atlantik kıyısında yer alan cape canaveral üssünde patlama meydana gelmiş. abd haber ajansı associated press, patlamanın etkisiyle kilometrelerce uzaklıktaki binaların sarsıldığını bildiriyor.

    henüz resmi açıklama yok. aman elon'a zeval gelmesin de. ailem ve sevip tanıdığım insanlar dışında başına bir iş gelmesine üzüleceğim tek adam.

  • "kur’an’ın tercümesine kur’an denilemeyeceği ve tercümesinin kur’an hükmünde olmadığı konusunda islâm alimleri görüş birliği içindedir."

    ilk defa islam alimlerinin bir konuda görüş birliği içinde olduğunu duyuyorum.

  • türkiye'de olması muhtemel olay. evinize hırsız giriyor. kameraya çekip polise gidiyorsunuz. polis bir şey yapmıyor. sepetliyor sizi. sonra youtube'a görüntüleri veriyorsunuz. hoppaaaaaa sabıkalı hırsız afakan tepecikoğlu, hakkınınzda suç duyurusunda bulunmuş. bunun mahalleden arkadaşları evinizin önüne gelip, "adi herif. beni nasıl ifşa edersin? özel hayatım o benim" diye bağırıyor.

  • an itibarıyla yarışan kız, kndisine "nerede çalışıyorsunuz istanbul'da mı?" sorusu sorulduğunda, nefes dahi almadan:

    "dunyanın en büyük demir çelik firmasında muhasebe yapıyorum." dedi.
    beklediği soru buymuş demek ki.
    cevabına da çalışmış kızcağız, hazirlanmis.

    egona saglık bebeyim.

  • akp'yi hiç tanımadan bu dünyadan göçüp gitmiş olabilir.

    adam ölü ama kaç kişinin hayalini yaşıyor.

  • başkalarının ellerindekinden umudu kesmek ön şart. ellerindeki derken sadece madde gelmesin aklınıza. maddi manevi beklentisizlik kadar huzur verici bir şey olamaz. insanoğlundan bekleyeceğiniz tek şey fenalık olsun ki gardınızı iyi alasınız.