hesabın var mı? giriş yap

  • başlık: ronaldinho bjk ile anlaşmış beyler beylerrr

    entry: şimdi trt sporda altyazı geçti..bi daha beni rahatsız etmeyin demiş ronaldinho... bjklilerde tamam demiş. anlaşmışlar

  • cast away'de tom reyis ile wilsın reyis tipidir benim için. öyle bağlanmak istiyorum işte.

    edit:
    bilmeyenler için söyleyelim yanlış anlaşılmasın. tom reyis erkek wilsın reyiz toptur.

    edit2: tekrar düzeltelim. wilson reyiz gerçekten toptur. voleybol topu.

  • adam on numara konuşmuş. hiç üstelememiş. baya da centilmen davranmış. ama anasını sattığım kezbanı ünlü olmak için mesajları ifşalamış. helal lan czn gözüme girdin.

  • tek başına, sek içilecek bir içki değil 2. bardakta içinize bayar ama güzel kokteyllerin vazgeçilmezidir. baileys + malibu + süt burada çok yazılmış, bol buzla birlikte efsane olur ama benim vazgeçilmezim bmw yani baileys malibu, whiskey.

    kolay yapılışı :

    1/3 baileys (irish cream)
    1/3 malibu
    1/3 whiskey

    shaker veya ilkel yöntemlerle karıştırılır, 2-3 buz parçası blender yardımıyla inceltildikten sonra içine atılır. genelde buzları kalıp halinde de tercih ederler ama bu şekilde daha güzel olur. bir de likör bardağınız varsa mis.

    http://st.depositphotos.com/…iqueur-in-glass-on.jpg

    https://www.youtube.com/watch?v=g3dfoeg8vuq

  • mahalle baskısı gibi bir şey. zaten mahcupsun, utana sıkıla gözüne kestirdiğin kişiye adres soruyorsun, zamanını alıyorsun vs, o sana 'anladınız mı' der gibi bakarken kesinlikle hiçbir şey anlamadığın halde 'evet, evet, teşekkürler' deyip kibar bir şekilde hiçbir şey anlamadan yoluna devam ediyorsun. nah anladın çok afedersin.

    şanslıysan, bir sonraki soracağın kişi aynı kişi değildir. ama doğuştan talihsiz isen, beterin beteri oluyor ve az önceki tarif edene tekrar rastlıyorsun.

    (bkz: adres sorarken bir önceki tarif edene yakalanmak)

  • --- spoiler ---

    hido: kaçırmaya değecek bir adam mı. hani ben adam kaçırsam neşet ertaş'ı kaçırırım. onu da kaçırmaya gerek yok zaten. kalender adam. çağırsan gelir. türküsünü söyler gider.

    --- spoiler ---

    neşet ertaş'ı son kez anmış dizidir.
    allah rahmet eylesin.