hesabın var mı? giriş yap

  • osunu busunu geçiyorum ama bu pavyonlarda sağlam kara para aklandığını düşündürtmüştür. sosyal medya maymunlarından sonra sıra umarım bu pavyonlara gelir.

  • basin çevrelerinde taninmis bir hanim,neyzen'le karsilasinca,
    --askolsun,benim için asifte filan gibi sözler söylemissiniz ?
    neyzen elini sinek kovalar gibi sallamis;
    --hanim,sen beni tanimiyorsun.ben herkesin bildigi seyleri söylemem.

  • karakterli at derlerdi ona,kaybettiği son yarışlarından birinde jokeyini çiğnediği,sakinleştirilemediği bile söylenir,gözlerimle görmedim ama... en güzel yarışlarını en başlarda koşmuştur,a grubu araplar arasında yarışmasına karşın mirhat,tansel gibi efsanelerle birlikte koşmamış,koşturulmamıştır... ancak caş gibi başka bir mükemmel atla koşmuş ve ekürisine çok geçilmiştir...olan bunların arasında kalan bir başka karizma haberbatura olmuştur... yıllar sonra bu atları hatırladğımıda hala yüzümün tebessümle,mutlulukla dolmasını eski günleri aramakla açıklayabilir misiniz peki..bilmiyorum...

  • link
    "avrupa'da da enflasyon var. ülkemizde biraz daha fazla var. tarihimizde ilk defa ekonomide avrupa'yı yakalayacak noktaya geldik." demiş.

    biraz fazla enflasyonumuz var derken?
    almanya'da enflasyon %9, fransa'da %7, ingiltere'de %11. tüik'e göre bizde %65.
    aq adamların yıllık enflasyonu, bizim aylık enflasyonumuza tekabül ediyor neredeyse.
    ne demek onlardan biraz fazla? fakirleşmeyi övmek, normal göstermek bana göre vatan hainliğinin en net tanımıdır.

    bir de demiş ki tarihimizde ilk defa avrupa'yı yakalayacak noktaya geldik.
    adamların 10 katı enflasyonumuz var. adamların 1.000 euro'ya aldığı telefonu, biz 40 bin liraya alıyoruz. adamların 5 bin euro'ya aldığı arabayı, biz 400 bin liraya alıyoruz.
    adamların 100 euro'ya aldığı fritözü biz 4 bin liraya alıyoruz. hangi konuda yakalamışız tam olarak? umuyorum ki gerçekten taşak geçiyordur. yok şayet ciddi ise sıkıntı büyük demektir.

  • daha da kötüsü, dersi alıp geçtikten sonra dur ben bunu bi kez daha alıp yükseltirim aga, kredisi yüksek ortalamaya faydası olsun zihin açıklığı ile dersi alıp kaldıktan sonra 4 kere daha almak.