hesabın var mı? giriş yap

  • dominos'a verilen siparişe iliştirilen not :

    "mümkünse 30 dk yı geçsin...fazla paramız yok da :)"

  • her yeri türkiye zanneden, medeniyet görünce güvercine dönen iri yarıların düştüğü utanç verici hal. ülkemizin nasıl bir bok çukuru olduğu aslında yurtdışındaki tavırlarından daha iyi anlaşılıyor.
    bizde bilal'e afiyet olsun, yemeğin parasını kim verdi" diyen çocuktan kimlik istemişti bir takım siyah ceketli, hiç bir sıfatı olmayan delikanlılar.
    adamı böyle mum gibi yaparlar işte.

    ibretlik bir örneği de şurada var:
    (bkz: alman polisine söyle hepsinin kimliğini istiyorum)

  • sıvı sabunlar, şampuanlar ve duş jellerinde* bulunan alerji yapma potansiyeli yüksek bir kimyasal madde. dermatoloji ve alerji alanında yapılan son araştırmalar özellikle duş jeli kaynaklı alerjilerin sebebi olarak bu maddeyi göstermiş. bu maddenin suyla durulansa dahi ciltten bir süre arındırılamamasından kaynaklanıyormuş. şahsi duş jeli kolleksiyonum üzerinde ve marketlerde yaptığım incelemelere göre bu madde johnson ph 5.5 2 in 1 ve wella markalı ürünlerde bulunmuyor. nazik tenli duş jeli meraklılarına ve bebekleri olan kullanıcılara duyurulur.* * * *

  • aynı mantık ile tekerleğin kullanıldığı ülkede medeniyet vardır.

    burada sorun refah ve medeniyeti hangi çağa göre kıyasladığınızdır.

    mesela çocukluğumdan bir anımdır, hiç unutmam; babam ocağı yakmıştı da eve ateş gelmişti, bayram etmiştik.

  • düşman işgalinde bile herifler o hastaneyi 300 metre sağ tarafa yapar pistlere dokunmazdı. hem havaalanımız hem de hastanemiz olurdu.