hesabın var mı? giriş yap

  • bir evlendiricilik programında hanım teyzenin teki koca adayında aradığı özellikleri sıralamakta iken damat adayı amcalardan biri lafı yapıştırır;

    - doktor, mühendis bir bey istiyorum. şöyle olsun böyle olsun bidi bidi...
    - tramvay durağına gelmişsin metrobüs bekliyorsun!

  • vakt-i zamanında yüzme bilmediğimi unutup havuza mutena saltolarla dalmıştım da, "ulan boğuluyoruz yaa şuna bak" diye düşünürken biri gelip almıştı beni dipten.

  • iyi de bu zaten böyleydi.
    migros üreticiden aldı bir dönem. sebze meyve fiyatları daha makul oldu.
    e baktılar piyasa karışıyor. aracı para kazanamıyor.
    malum bu işin de bir mafyası var.
    hoop engel koyuldu.. hale çevirdiler olayı. fiyatlar arttı..
    mafya kim? kendileri..
    hiçbir şey masum değil.

  • moda caddesi üzerinde, neşe sokağın başında yer alan pastanedir. kadıköyün en eski ve en güzel mekanlarından biri olmakla birlikte pastalarının çeşitliliği ünlüdür. özellikle malaga pastası burda yenmeli.

  • google işletme puanlaması maalesef çok sıkıntılı bir uygulama. sahte yorumlar yazdıran işletmeler olmasının yanında bir de işletmeden hiç bir hizmet almamış kişilerin işletme profiline girip bir puan verme saçmalığı var. herifçioğlu girmiş basmış bir puanı, altına google profil adınızdan tesisimizde hizmet alıp almadığınızı teyit edemedim yazıyorum, google'dan paunlamanın silinmesini talep ediyorum ama yok.o kadar dikkatimize,emeğimize rağmen kim olduğu belirsiz birinin 1 puan vererek düşürdüğü ortalamayı 10 tane fazladan 5 puan alarak düzeltmeye çalışıyorum. zaten hizmetten gerçekten memnun kalmayan biri olunca genelde ulaşılabilir biri oluyor ve arayıp insan gibi konuşarak konu tatlıya bağlanıyor ama isyankar76 nickli tipler öyle kafasına göre girip basıyor 1 puanı.