hesabın var mı? giriş yap

  • nfl madden serilerinin kapağında resmi olan oyuncuları etkileyen, sakatlanmalarına veya düşük performans göstermelerine sebep olan lanet. 99'dan beri oyunun kapak fotoğrafında beliren oyunculara bir haller olmaktadır. nedir bunlar:

    1999 - garrison hearst

    hearst, oyunun kapağında resmi olan ilk oyuncuydu. 98 yılı kendisinin en iyi sezonuydu, 1570 yard koşmayı başarmış, 7 tane touchdown yapmıştı. 99 senesinde san francisco 49ers'ı play off'lara taşıdı. wildcard maçında green bay packers'ı eledikten sonra atlanta falcons'la yaptıkları maçta bileği feci şekilde kırıldı. doktorlar bir daha oynayamayacağını söyledi, fakat 2001'de sahalara geri döndü. o noktadan sonra hiç eskisi gibi star olamadı, hep yedek oyuncu olarak kaldı.

    2000 - barry sanders

    bu tartışmalı bir lanettir. detroit lions'ın running back'i olan sanders, 99 sezonu açılmadan bir hafta önce anlaşılmadık bir şekilde emekli olacağını açıklamıştır. albüm kapağında yalnız kendisi yoktur, o sezon pek sorun yaşamayan dorsey levens da vardır. bu da tartışmaya yol açmaktadır. ne var ki; dorsey levens 2001 yılında packers tarafından serbest bırakılmıştır.

    2001 - eddie george

    eddie george o sene hiç fena oynamasa da sezon ortalarında ayak baş parmağından sakatlanmış ve koşu başına 3 yard gibi kötü bir ortalama tutturmuştur. kariyerinin geri kalanında koşu başına 3.4 ortalamasının üstüne de hiç çıkamamıştır. aslında bu lanet oyun kapağında gözüktükten* haftalar sonra, bir önceki sezonun play-offlarında başlamıştır. afc division maçında yaptığı fumble ile maçı kaybettirip tennessee'nin sezonu kapamasını sağlamıştır kendisi.

    2002 - daunte culpepper

    daunte de albüm kapağında gözüktüğü sezonun ilk 11 maçında 13 interception yapmış, 11. haftada sırtından sakatlanarak sezonu kapatmıştır.

    2003 - marshall faulk

    st louis rams'in efsanevi kadrosunun neferi senenin ilk beş maçını kaçırmış, sonraki maçlarda bir önceki sezondaki istatistiklerin yarısını bile tutturamamıştır. ayrıca 2002 sezonu rams adına felaket olmuş, 7-9 gibi kötü bir seriyle sezon kapanmıştır. bir önceki sezon 14-2 ile super bowl'da oynamalarına rağmen. ayrıca faulk kariyerinin devamında bir sezonda 1000 yarda hiç ulaşamadı.

    2004 - michael vick

    albüm kapağında göründüğü gibi sezon öncesi maçlardan birinde kaval kemiğini kıran vick, o sezon yalnızca 5 maç oynayabilmiştir. geri döndüğünde de atlanta falcons çoktan elenmişti, playofflara kalma şansını yitirmişti zaten.

    2005 - ray lewis

    oyun kapağında beliren ilk savunma oyuncusu olan lewis, o sezon tek interception bile yapamadan kapamıştır. 15. haftada kolunu kırarak son hafta maça çıkmamıştır. ayrıca evvelki sene division şampiyonu olan takımı baltimore ravens o sezon playofflara bile kalamamıştır.

    2006 - donovan mcnabb

    bir önceki sezon ortalığın tozunu atan mcnabb da 2005 - 2006 sezonunda sports hernia denen bir rahatsızlığa tutulmuş, takım tarafından oynamasında sakınca görülmeyince pasına interception yapan roy williams'ın yoluna çıkınca yere çalınmış ve sakatlığı iyice artmıştır. sezonu da kapamıştır tabii.

    2007 - shaun alexander

    önceki sezon 27 touchdown ile rekor kıran shaun da bayağı çekmiştir. daha önce yalnızca bir kez maç kaçıran alexander, ayağını sakatlayarak 6 tane maç kaçırmış ve 2000'den bu yana ilk kez 1000 yardın altında kalmıştır. ayrıca aynı sene rekoru 31 touchdown yapan ladainian tomlinson tarafından kırılmıştır.

    2008 - vince young

    oyun kapağında gözüktüğü sene ilk kez playofflara katılacak olmanın heyecanını yaşayan young, sezonun son maçında sakatlanarak maçtan ayrılmıştır. sakatlığı yüzünden sonraki maçları olan wildcard mücadelesinde tennessee, san diego'ya elenmiştir. 2007 - 2008 vince young'ın nfl'de, kolejde ve hatta lisede kaçırdığı maç kaçırdığı ilk sezon olmuştur. istatistikleri de oldukça düşmüştür.

    izlemeye devam edeceğiz.

  • evet bi efsanevi nesilde daha beraberiz. pazardan annesine zorla aldırdığı civcivi maksimum 1 ayda pert etmiş nesilin ta kendisi işte bu. ben en az 10 tane aldırmıştım mesela hepsi de hakkın rahmetine kavuştu ergenlik dönemlerini atlatamadan. neden böyle oldu bilmiyorum.

  • mükemmel hareket. yemin ederim mükemmel hareket.

    ben şeyi merak ettim; melisa büyüyünce mesela 'breaking bad'i izledi aşırı sevdi ama eski bölümler...olur mu?

  • sosyal medya'nın yalanlar okyanusu olmasının en büyük kanıtı
    hani lan, "o bakış" lı, "bir de bunun için cigara yakalım"lı iç geçirmeli, "aşkla bakış" fotoğrafları
    hani ahmet kural aşkla bakıyordu sıla'ya.
    noldu?
    yalansınız olm
    alayınız yalansınız.
    hayatınız, sosyal medyanız, o resimler, hepsi yalan

  • öğlenden beri gerçekleştirdiğim mükemmel aktivite. sebepsiz yere bere karşıma çıktı ve kafama taktım, yedi saattir kafamda. arada çıkarıyorum ev sıcak olmasına rağmen hafif bir esinti geliyor.*

  • anneleri tarafından yatağı batırması engellenmiş, sidikli sözlükçülerdir. umarım yalnız değilimdir.

  • iki lafı bir araya getiremeyen ve duruma göre konuşan yarışmacıları olan program.

    + bunda sirke kullandın mı?
    - ııı (tepkiyi ölçüyor) kullandım şefim.
    + ama bu yemeğe sirke konmaz.
    - çok az kullandım hatta kullanmadım şefim.
    + gerçi yüksek ısıda bir miktar koyabilirsin.
    - kullandım şefim. çok az ekledim.
    + ama çok fazla sirke geliyor.
    - biraz kaçırmış olabilirim.
    ++ ben sirkenin fazla gelmesini seviyorum.
    - o yüzden çok koydum şefim.

    bu nasıl bişeydir! koyduysan koydum de. koymadıysan da koymadın...
    sürekli bu tarz muhabbetler dönüyor.
    inanılır gibi değil.

  • boy 158
    kg 43

    izmir atatürk eğitim araştırma hastanesi acilinin önündeyim dayak yemek isteyen gelsin.