hesabın var mı? giriş yap

  • doğru mu yanlış mı bilemem ama çok değil birkaç ay önce abd’nin yaptırımlarında mal varlığının açıklanması tehdidi yer aldığında nasıl birden bire kuzu kesildiklerini daha dün gibi hatırlarım.

  • çanlar kendisi için çalıyor.

    çalıyor çalmasına da bi bok olmuyor.

    şu ana kadar ortaya çıkanları kendisi değil de herhangi bir erkek yapmış olsaydı, dava çoktan erkeğin hayatıyla birlikte kadının lehine sonlanmıştı.

    bu kadar delil ve mevzuya rağmen erkek tarafının hala bir şeyleri ispat etmek için kıvranması çok sakat bir durum.

    amber heard'ün alacağı ya da almayacağı ceza bir noktada dünyadaki tüm erkekleri ilgilendiriyor bu yüzden.

  • andres escobar 1994 yilindaki kolombiya takiminin bembeyaz nadir oyuncularindan biriydi...kolombiya grup elemelerinin son macinda arjantini mukemmel bir futbolla 6-0 yenmis ve bir anda tum otoritelerin dolayisiyla musterek bahiscilerin dikkatini cekmisti... bir de pele'nin kupa öncesi "favorim kolombiya" demesi onlari iyice gaza getirdi... malum bu ülkenin büyük para babalarinin hepsi uyusturucu taciri ve bol miktarda para basmis olmalilar ülkelerinin takimina... gelin gorun ki kolombiya daha ilk macta romanya karsisinda 3luk olunca sinirler gerildi...2.maç amerika ileydi ve mutlaka kazanilmasi gerekti,bu macin yanlis hatirlamiyorsam ilk 10 dakikasinda soldan gelen ortaya escobar ucarak ayak koydu ve top hayli bir mesafeden kaleciyi kontrpiyede birakarak iceri girdi... kolombiya maci 2-1 kaybederek ikinci tur sansini yitirdi... en ilginc seylerden biri mac sonrasi escobar'in :"evet kendi kaleme gol attim ama bu dünyanin sonu degil,hayat benim icin devam ediyor" demesi idi...10 gün sonra ülkesinde bir barda çapraz ateş sonucu öldü... ölümünün dünyanin parasini bahse yatiran mafya tarafindan organize edildiği düşünülmesine karşın, kolombiyada çok sık rastlanilan siradan bir bar kavgasi oldugu da ileri sürülmüs hatta olay bu sekilde ortbas edilmistir... bu vasat bir futbolcunun unutulmazlar arasina girisinin carpici bir ornegidir futbol tarihinde...

  • 8 kelimeden oluşur.

    erdoğan'ın "mısır olaylarının arkasında israil var" açıklaması ap tarafından israil dışişleri bakanlığı basın sözcüsüne soruluyor, verilen cevap şu: "bu üzerine yorum yapmaya değmeyecek o açıklamalardan biri". off anam off. ortadoğunun liderine bak sen hele..

    http://www.hurriyet.com.tr/planet/24556467.asp

    edit: genç şakirtler rahatsız! gg diye ispiklemişler lan.

  • polis kelepçe diyor kanım dondu. insan ambulans çağırır, acil müdahale eder birşey yapar. allah kahretsin sizi.

  • "bir zeka, herhangi bir anda varolan tüm parçacıkları ve onlara etki eden tüm yasaları bilebilirse geçmiş ve gelecek bütün berraklığı ile gözleri önüne serilir.". - petek dinçöz.

  • (bkz: bmw 530d)

    fabrika çıkış fiyatı:94.000tl
    almanya* türkye* gemi ile nakliye(sigorta dahil):1.000tl
    borusan holding karı:2.500tl
    istanbul dan bayinin olduğu şehire nakliye(sigorta dahil):500tl
    bayii karı:2.000tl

    bayi satış fiyatı:100.000tl
    ötv(%130):130.000tl
    kdv(%18):41.400tl
    trafik sigortası:200tl
    trafik dosya bedeli:200tl
    motorlu taşıtlar vergisi(6 aylık):2.200tl

    aracın müşteriye anahtar teslim maliyeti: 274.000tl

    sonuç:sıfır km 2012 model bir bmw 530d münich de herhangi bir bmw bayisinde anahtar teslim: 66.000euro iken, borusan oto avcılarda anahtar teslim:120.000euro fiyatla satılmaktadır.