hesabın var mı? giriş yap

  • yeşil pasaportun kurumsal şirkette yönetici olunması ile ne alakası olduğunu anlamadığım pasaport türü. herhangi bir memurun 1. dereceye gelmesi de takribi düz memur ise minimum 20 yıl civarı sürer. zaten yakında yeşil pasaport diye bir şey kalmayacağı için çok üstünde durmanın bir anlamı yok.

  • 2. dunya sava$inda alman silahli kuvvetlerinin butun birimlerince 1943 - 1945 arasinda kullanilmi$ tank tahrip silahi. tek kullani$lik bir silah oldugu dogrudur fakat asla etkisiz degildir. 10 ya$indaki cocuklar bile bu silahla yuzlerce rus zirhli aracini tahrip etmi$lerdir. 30, 60, 90 ve 100 metrelik menzile sahip 4 versiyonu kullanilmi$tir.
    wehrmacht ve waffen ssdeki kullanimi standart piyade $ekli kullanimdir. luftwaffede ise yer birlikleri ve fallschirmjager birimleri tarafindan piyade silahi olarak kullanilmi$, sava$in son safhalarinda pike yapabilme kabiliyeti olan ucaklarin kanatlarina monte edilerek ucaklar tarafindan da tank tahrip silahi olarak faydalanilmi$tir. kriegsmarinee bagli deniz piyade tumenlerine de dagitilmi$ bu bilrlikler tarafindan ozellikle berlin savunmasinda kullanilmi$tir.

  • kreş çocuğunuz varsa, veli grubu buna en tepe örnektir.
    zaten siksok bi dönemden geçiyorum, trollemeye başladım artık.

    kadın a- ben patates salatası getiririm.
    kadın b- börek de benden
    kadın c- o zaman keki ben yapayım.
    delfina - ya ben bişey mi kaçırdım?
    müdür- delfi hanımcım, haftaiçi çocuklarla anneler günü partisi yapmıştık ya hani. haftasonu da sadece annelerin katılacağı bi parti yapıcaz okulda.
    delfina -pek güzel. itfaiyeci kostümlü erkek striptizci de benden o halde. anneler gününü bi kez kutladık. bu da "anneysek ölmedik ya" günü olsun o zaman

    -grupta sessiz, serin rüzgarlar-
    *

  • aha

    zaytung haberi falan değil. 81 ilde sokağa çıkma yasağının olduğu bu ramazan bayramında hemde. hakikaten ağam bizimle eğleniy galiba.

    edit: yav bir de 'görevli milyonlarca kişi var cahiller' falan yazanlar var. yok milyarlarca kişi var... tövbe tövbe. normalde 100 bin kişi geçecekse köprüden şimdi 100 kişi bile geçmeyecek işte. hele ki şehirler arası otobanlar! 10 kişi bile geçmez. bu haberin kırmızı puntolu son dakika olarak verilmesi halkla resmen dalga geçmektir.

  • yaptıkları beyinsizlikle akan trafikte diğer sürücülerin ve yolcuların hayatını riske atan bir başka öküz grubunun hayatından kesit sunan bir animal planet kısa belgeseli.

    keşke bunlar kimseye salça olmadan refüje mefüje girerek veya bir ağaca, bir bariyere vs çarparak geberseler de kendilerinden kurtulsak.