hesabın var mı? giriş yap

  • yazık sizlere. gerçekten sizler adına utanıyorum. meslek örgütünüze sahip çıkacağınız yerde yazdıklarınız utanç verici. mimarlar odası sayesinde onlarca hukuksuz yıkım ve yapımın önüne geçildi. bu yıl ankara'da asbest olayının duyulması sadece odanın çabasıyla oldu. artık onun da eli kolu bağlı. başınıza bir iş geldiğinde -olur ya- hakkınızı bireysel olarak ararsınız artık.

    bir de buradan okuyun: http://www.birgun.net/…kez-daha-hedefte-162403.html

  • batakta çiz. futbolda alllaaahııım goool. basketbolda yok artık lebron james.

    bir düşünsene... ölsen cenazene gelecek çelenkler yüzünden türkiye çöl olur amk.

    su istesen tsunami çıkar. acıktım desen avrupalıya yiyecek havyar kalmaz. yoruldum desen tüm masaj tekniklerinin anavatanı uzak doğudan türkiye'ye taşınır.

    neyse...

    abi poğaçanın biri kaşarlı olacaktı.

  • şu zamanlardaki hislerime tercüman olan durum. arkadaşlarımın bir kısmı evlenip çocuk sahibi olurken, diğer kısmı pokemon yakalamakla meşgul.

  • "asıl yükseliş, iktisat sahasında yükseliş olacaktır.bu istikâmetteki muvaffakiyeti türk milleti anladığı zamandır ki en büyük zafer tecelli edecektir."

    - anlayamadı.

  • bim'in vizyon sahibi bir kuruluş olduğuna yeniden tanıklık ettiğimiz olay. adamlar star wars episode vii the force awakens şerefine 18 aralık'tan itibaren 2 hafta boyunca serinin lisanslı ürünlerini satışa çıkaracak. şimdiden gözüme 2 kupa, 1 şapka, 2 t-shirt, 1 çanta, 4 de yastık kestirmiş durumdayım. daha önce verdikleri figürlerin yok sattığını hesaba katarsak, ülke genelinde 18 aralık sabahı balmain izdihamı tadında sağlam kavgalar çıkacağına inanıyorum*

    olum çok güzeller lan, tişikkirler bim.

  • işiyle ilgili en ufak bir şikayette bulunmamış, ülke ekonomisini eleştirmiş ve çok haklı bir gencin işten çıkarılma iddiası. sözlük bu genci yarı yolda bırakmaz tabii.

  • zürih'te kış günü trafik olmayan bir noktada yayaya yeşil ışık yanması. buna rağman gelen aracı görüp karşıdan karşıya geçmeyen iki salak ve en sonunda arabadan adamın inip bu iki salağın kollarından girerek karşıdan karşıya geçirmesi.
    arkadaşımın yorumu ise:
    - adam bizi zeka engelli zannetti galiba kolumuza girip karşıya geçirdi.

  • ne hayatlar var dedirten manken kişi.

    dün gece twitter'da gündem olunca hikayeyi önce yalan sandım ama sonra olayı ve olaya ait fotoğrafları daily mail'de görünce şok oldum.

    elif aksu, 25 yaşında türk asıllı avusturyalı bir model. ablamız instagram hesabından da anlaşılacağı üzere güzel mi güzel.

    ancak onu dün geceden beri ülkemizde popüler yapan şey güzelliğinden ziyade ibiza'da yaşadığı skandal bir olay.

    suudi asıllı ingiltere vatandaşı erkek arkadaşıyla ibiza'ya tatile giden aksu, ibiza'nın çılgın ortamına dayanamayıp alkol ve kokain kullanıyor. sonra da erkek arkadaşının ferrari dino'suna binerek bi yerlere gitmeye çalışırken kaza yapıyor.

    daha sonrasında ultra zengin erkek arkadaşının özel jetiyle kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalanıyor ve tutuklanıyor.

    şans eseri kazadan yara almadan kurtulan elif aksu'nun uyuşturucu testi tabii ki pozitif çıkıyor ancak bu noktada yine ultra zengin erkek arkadaşı devreye giriyor ve güzel kızımız kefaletle serbest bırakılıyor.

    birçoğumuzun yalnızca gta oynarken yaşayabileceği bu olayları anlatırken ben yoruldum. elif aksu hanım kızımıza geçmiş olsun diyorum.