hesabın var mı? giriş yap

  • bir supermarkette onumde yuruyen orta yaslı bir ciftin arasında gecen diyalog :
    k : hamdiciim saklama kabı da alalım hayatım..
    e : yoksa benden birsey mi saklıyosun?..
    ...ve hic gülmediler...

  • şu rezalete bakar mısın ya? dünyaya ülkece rezil oluyoruz. sosyal medyada imamoğlu algısı yapmaya çalışmalarının sebebi bu işte.

  • deplasman tribununde 8 kisi var. farkli yerlere oturmuslar. lan insan bari sohbet eder sen kiev'in neresinden diye

    debe editi: senin anıtkabirin olmayacak, her sene öldüğün gün ve saatte saygı duruşu olmayacak sen sadece öleceksin.. daima yaşasın mustafa kemal atatürk ilke ve inkılapları.

  • tipik muvazaalı boşanmadır. adamın mallarını korumak ve hacze kaptırmamak için ve kendilerini garantiye almak için, borç içinde yüzen ve alacaklılardan kaçmak için usulen boşanan 23458676543245432 türk vatandaşı gibi davranmışlardır sadece.

  • evlenmek istemediği ancak ailesi tarafından evlendirilmeye zorlandığı hatunun "içkin, kumarın var mı?" sorusunu "içkisine kumar oynuyorum. tüm günahları tek potada eritiyorum." gibi harika bir şekilde cevaplamış geniş aile karakteridir.

  • li ching yuen adında bir çinlidir. li'nin müritleri tek onun değil diyetleri sayesinde 500 yaşını aşmış birine de rastladıklarını iddia ediyorlar. li hasta yatağında "bu dünyada yapmam gereken her şeyi yaptım. artık eve gidiyorum." demiş ve ölmüş. demek ki 250 yıl yeterliymiş adam tatmin olmuş. 23 kez evlenmiş 200'den fazla çocuğu olmuş. efsane masal gibi bir olay, gerçek olmayabilir ama haberde new york times makalesi deniyor.

    kaynak için
    kaynak 2 hürriyet
    yakışıklının resmi için
    edit: foto-hürriyet haberi