hesabın var mı? giriş yap

  • bunun bugün şöyle bir çeşidini gördüm ki suratına kürekle vurulasıdır:

    binerken inenlere öncelik vermeyip kavga ettiği gibi, inerken de öncelik vermedikleri için binenlerle kavga etmiştir.

  • bazen ben de öyle düşünüyorum ama dört yaşındaki kızım kucağıma oturup sohbet etmeye, bana sarılıp öpmeye başlayınca kendimi inanılmaz huzurlu hissediyorum. özellikle yaş ilerledikçe çocuklarımın yanında olmak psikolojimi düzeltiyor. iş stresinden kurtuluyorum ve eğer çocuklarımla yeteri kadar zaman geçirmişsem daha huzurlu ve derin bir uyku uyuyorum. kısacası çocuklarla zaman geçirmek, onlara sarılıp onlarla ten teması kurmak sanırım mutluluk hormonu salgılıyor ve psikolojime inanılmaz iyi geliyor. yaz tatillerinde eşim ailesinin yanına çocuklarla tatile gittiğinde bazen ben işlerden dolayı gidemiyorum. böyle zamanlarda daha özgür olsam da, daha az yorulsam da resmen depresyona giriyorum.

    edit:
    tanım: olmayan durum. bazı şeyler değişiyor sadece ve çocuklar mutluluk kaynağıdır.

    edit 2: bugün gördüğüm bir paylaşım tam da benim söylediğimi doğruluyor
    https://twitter.com/…tatus/1324413337497706503?s=21

  • bizim evde recep diye biri kaldiydi bi hafta. hala kim oldugunu bilmiyoruz. reco bak eger okuyorsan cik ortaya. hepimiz digerimizin kuzeni sandiydik seni. amacin neydi. neden bizim evde kaldin. neden bir sey demeden cektin gittin ve bir daha gelmedin? kimsin olm sen? olayin neydi amk. sorunlar var, cevaplaman gereken sorular var

  • biten sözleşme için nasıl yürütmeyi durdurma veriliyor yani? mahkeme kendi insiyatifiyle yeni sözleşme mi imzalamış belediye adına?

  • 1979'da ilk star wars filminin gösterime girmesini beklerken ne kadar heyecanlı idiysem şimdi de o kadar heyecanlıyım. film nasıl çıkarsa çıksın şu heyecanı yaşamaya değecek.

    edit: arkadaşlar, mesajlardan anladığım kadarıyla bir kısmınız 70'leri taş devri filan sanıyor. tabii ki böyle önemli filmlerin haberi çok önceden yayılıyordu. hele o zamanlar filmlerin türkiye'de genellikle 2 sene gecikmeyle gösterime girdiği düşünülürse önceden bilmemiz kadar normal bir şey yok. ayrıca amca babanızdır.

  • zeytin ağacı dizisi hakkında yapılan bir röportajda “oynadığınız karaktere benziyor musunuz” sorusuna evet cevabı vermiş.

    tubacım bebeğim sen zaten herhangi bir karakteri oynamıyorsun, sen oynamıyorsun, sen hep kendinsin, karakter yaratmak gibi bir yeteneğin yok senin üzgünüm. çok don yağı gibisin ama evet çok güzelsin.

  • çok üst kalifiye insanların dünyanın en gerizekalilari ile birlikte aynı pozisyonda aynı maaşa çalışmasıdır. ve genelde üst yönetim hep bu torpilli cahillerden oluşur..
    işi yapanlar hep bu kalifiye elemanlardir. is verilse de yapamayacak o sığır kesim ki yaklaşık %70dir hiç bir is yapmadan torpil bularak hep yükselirler. kamu hep o %30 sayesinde ayaktadır.

  • aynı yazarın, benzer hikayelerinden biri. okuyun entrylerini anlarsınız ne demek istediğimi. ya aldatır, ya aldatılır.
    kitap yazsana aslanım sen, buralarda heba oluyorsun.

  • babamın "okul nasıl gidiyor" sorusuna cevap vermeye çalışıyordum oysaki, gözüm dönmüş.

    + baba okula gidemiyorum. servis yok, ring yok, otobüsler ağzına kadar dolu. ben milletle sarmaş dolaş olmak zorunda mıyım? binip arabama mis gibi okula gitmek varken şu çektiğim pisliğe bak ya. senin bunlardan haberin yok tabii, benim bütün arkadaşlarımın arabası var.
    - arabası olmayan insanlarla arkadaş ol.

    babam olmuş sami abi. realistliğine kurban olduğum.

  • andy van der meyde robben, sneijder, van der vaart, robin van persie gibi 85 nesli hollandalılardan bir önceki neslin yıldızlarından ama beklenenin altında kaldı.

    royston drenthe davids'in öz yeğeni. yeni davids olacak deniyordu o da tutmadı.

    freddy adu 13 yaşında nike ile dev sözleşme imzalamış geleceğin pele'si olarak görülse de hiçbir şey olamamıştır.

    muhammed demirci çocuk yaşlarda yeteneğiyle herkesi büyüleyen muhammed, ilerleyen yıllarda vasatın üzerine çıkamadı.

    batuhan karadeniz çok yetenekli, fiziği, tekniği yerinde olmasına rağmen geri kalan bazı şeylerin eksik olması dolayısıyla mıdır bilemem o da tam olarak bekleneni karşılayamadı.

    okan koç 2003 yıldızlarından, tuncay şanlı, ricardo quaresma ve cristiano ronaldo ile avrupa'ya damgasını vurabilecek 4 oyuncudan biri olarak gösterilirken ortalama bir oyuncu olarak kariyerine devam etti.

    bojan krkic barcelona alt yapısı la masia'nın (çiftlik) işte yeni messi'miz bu olacak dediği oyuncu tam olarak beklentileri karşılayamadı.

    kerlon souza moura kafayla top sektirip çalım atma özelliğine sahip olan bu brezilyalı oyuncunun yolu inter ve ajax gibi takımlara kadar düşmüş olmasına rağmen soluğu malta ligi ve spartak trnava gibi c, d hatta e sınıf lig ve takımlarda devam etmiştir kariyerine.

    givanildo vieira de souza yani bilinen adıyla hulk, 2014 dünya kupasında brezilya forması giymiş müthiş şutlara sahip, tekniği ve hantal görünümlü yapısına rağmen hızıyla dikkat çekmiş ancak iyi bir futbolcu olmak yerine parayı seçmiş porto'dan rus ligine oradan da çin ligine gidip kaybolmaya yüz tutmuştur.

    alexandre pato bu adamı sakatlıklar yaktı diyelim fazla üzerine gitmeyelim.

    oscar dos santos emboaba junior tipik bir la liga topçusu olan oscar, premier lig'de tutunamadı ve mücadele etmek yerine çin ligine gitmeyi tercih etti.

    gianni comandini 2000 sydney olimpiyat oyunlarında gattuso ve pirlo ile birlikte italya'nın yeni süperstarı olarak tanımlanan comandini, turnuvanın ardından milan'a gelmiş ancak bekleneni karşılayamamış ve kariyeri boyunca vasatın altında kalmıştır.

    roberto soldado tamam bu listede yer alması doğru gelmeyebilir ama real madrid altyapısı la fabrica'da en uzun süre forma giyip bir türlü a takıma yükselememiş, tottenham gibi iyi sayılacak bir takımda tutunamamış ve günümüzde takım takım gezen bir futbolcu halini almıştır.

    andrei arshavin arsenal'da oynadı, adından sıkça söz ettiren rus oyuncu şimdilerde kazak liginde top koşturuyor.

    javier saviola yeni maradona dendi kendisi için. gerçi arjantin'de yeni maradona denilen 10'dan fazla oyuncu vardır aralarında diego simeone'nin bile bulunduğu. saviola, barcelona ve real madrid formaları giydi. sıradan bir futbolcu olarak kaldı bana göre.

    listeyi aklıma geldikçe güncelleyeceğim. bir çok afrikalı futbolcu da var ama basın onları hiçbir zaman şişirmedi bir avrupa ülkesi vatandaşlığına ait olmadıklarından. sezonluk topçular oldu mesela kevin phillips gibi onları da eklemedim.

    düzenleme: futbolcu yazamamışım kusura bakmayınız yazım yanlışı yapmışım fark etmeden.

    bonus: timo hildebrand