hesabın var mı? giriş yap

  • belediyenizin de allah belasını versin, insanlığınızın da. defolup gidin lan bu hayattan. siz olmamışsınız. sizin yaşadığınız hayat değil. bize vereceğiniz bir şey yok. sizden alacağımız bir şey yok. ne olur gidin artık.

  • bir çare olabilir.

    1903 yılında kurulan ve merkezi istanbul'da olan firmamızın futbol şubesinde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde takım arkadaşları aramaktayız.

    - sağ bek mevkinde en az 5 yıl deneyimli,
    - 25 yaş ve üzeri,
    - askerlikle ilişiği ve yurtiçi-yurtdışı seyahat engeli bulunmayan,
    - iletişim becerileri güçlü, sorumluluk sahibi ve disiplinli,
    - tercihen yurtiçi-yurtdışında gerçekleşen büyük ölçekli turnuvalarda yer almış,
    - gerektiğinde stopere ve liberoya kayabilecek,
    - veli'yi görünce korkmayacak,
    - yedek kalmanın bir ceza değil fırsat olduğunun bilincinde,
    - tercihen çat pat da olsa meramını anlatabilecek kadar ingilizce bilen,
    - takım çalışmasına yatkın, başarının sinerjiden geçtiğini bilen,
    - tff, uefa ve benzeri federasyonlardan mevcut cezası bulunmayan,
    - kronik sakatlığı, disiplin, uyum, adaptasyon sorunları yaşamayan,

    takım arkadaşları aramaktayız. senelik ücret dolgun olup kahvaltı ve öğlen yemekleri tesislerimizde ücretsiz olarak verilmektedir.

    müracaat: süleyman seba tesisleri, fikret bey, ahmet nur bey, mete bey.

  • kasada 50 tane çayla bekleyen adamın görüntüsü gözümün önüne geldi de, cidden rezalet.

    ulan 2 kuruş kar edicen diye düştüğün hale yazık utanmaz herif. umarım migros çalışanları yaka paça dışarı atarlar seni.

  • hangi taga girersen gir tagla alakasız saçma sapan şeyler çıkıyor.
    bot mudur nedir anlamadım ama yazı çöplüğüne dönüşmüş durumda
    elon musk istifa

  • mutsuzluktur.
    dünya ortalama zekalı insanlar için kurgulanmıştır . din , siyaset , iş dünyası , ailevi , gönül , arkadaşlık ilişkileri , gelenekler , örf , adet herşeyi sorgularsın , her şey ızdırap verici şekilde aptalca gelir.
    onlar gibi olmadığın için sistemin dışına itilirsin .
    bu noktada hırslı zekiler zirvelere oynarken , tembel zekiler aptallardan bile daha dibi görmeye meyillidir

  • ali ismail korkmaz 'ın davasında açık kimliği ile cesurca tanıklık yapan kahraman.

    http://haber.sol.org.tr/…sandalyesinde-haberi-92270

    "2 haziran günü bir arkadaşımızla buluşup es park'taki gösterilere bakmaya gittik. gece 23.30 civarı evlere dağılmaya karar verdik. yanındaki arkadaşımı eve bırakmak için yunus emre caddesi'ni kullandık. kendisi caddeye yakın oturuyordu, geri dönerken çevik kuvvet toma'yla birlikte atağa geçti, grup dağıldı. ben de kaçtım, tanımadığım iki üç kişiyle ara sokağa girdik. akp il binasını biraz geçtikten sonra, nereden güvenli bir şekilde eve dönebileceğimi düşündüm. ara sokağa girdim, fırının bulunduğu sokağa. önümde yaşlı bir çift vardı. fırının orada polisleri ve sivilleri gördüm. polis biber gazı atmıştı, etkilendiğim için yaşlı öiftle fırına girdim. içeride iki polis vardı. o esnada polisler dışarı çıkmışlardı. 10-15 dakika bekledikten sonra gazın etkisi geçmiştir diyerek çıktım. tam o esnada bir göstericinin yakalandığını düşündğm, çünkü biri "yapmayın, etmeyin" diye bağırıyordu. sonra iki polisin bir genci yakaladıklarını gördüm. bu polislerden biri selçuk bal'dı. kapalı pazara doğru sürükleyerek orada darp ettiler. darp edenler arasında serkan kavak da vardı. darp ettikleri kişi düşünce polis dövmeyi bıraktı ama serkan kavak dövmeye devam etti. bu kişiler daha sonra fırının önüne döndüler, ben de fırının oraya gittim. tekrar gaz saldırısı başladığı için eve gidemedim, bir süre daha bekledim. daha sonra sokağa giren uzun boylu, kumral birini darp ettiler. dövdükleri kişi "yapmayın ben su almaya geldim" dedi.

    eve gitmek için ali ismail'in girdiği sokağa yöneldim. serkan kavak'ın pasajda saklandığını gördüm "ben çıkarken sen geriye kaç" dediğini duydum. bu sırada ali ismail korkmaz ile doğukan bilir'in sokağa girdiğini gördüm. ali ismail sokağa girmeden önce hüseyin isimli polis ve gaz maskeli polisi gördüm orada.

    polisler sokağın başında ara sıra pusuda yatıyorlardı. ali ismail sokağa girdiğinde hüseyin ve gaz maskeli polis tarafından yakalanmak istendi ama yakalayamadılar, onlar doğukan bilir'i yakaladılar. ben de ali ismail'le birlikte koştum ve saklandım. ali ismail'e doğru koşmadım, korkabileceğini düşündüm.

    ali ismail koştuğunda fırıncı tarafından yakalandı. ali ismaii kepenklere doğru hamle yaptı. kepenklere doğru ittirilince dengesini kaybetti. oradaki herkes tarafından darp edilmeye başlandı. sokağın giriş kısmından elinde cop olan, kır, uzun saçlı bir polis koşarak geldi. yüzünü korumak istemesine rağmen kar etmedi. son olarak kafasına aldığı darbeyle, başını kaldırıma çarptı ve bilincini kaybetti. bulunduğum yerden yüzünü hafızama kazıdım, gözleri kapalıydı. hiçbir şey yapamadım, öylece kalakaldım. daha sonra kendisine gelmeye çalışırken, mevlüt saldoğan tarafından ikinci kez darp edildi.

    kafasına özellikle çok sert darbeler aldı, sesini duyabiliyordum. ardından ali ismail bir hamle yaparak koşmaya başladı. bu kısım görüntülerde yoktu, ali ismail sokağın ucunda pusuya yatan hüseyin ve diğer polis tarafından üçüncü kez darp edildi. bu kişiler ali ismail'in bacaklarına vurdular, "tutun bunu tutun" seslerini duydum. ali ismail üçüncü kez darp edildikten sonra gözden kayboldu."

  • gta forum kullanıcıları, sızdırılan görüntüler üzerinden bir takım bilgileri derlemiş, çıkarımlarda bulunmuş. ben de siz kıymetli gamer suser arkadaşlarım için çevirdim:

    1- oyun vice city'de (miami) geçiyor ve harita çok büyük olacak gibi görünüyor, bir videoda, gerçekte miami'den oldukça uzakta olan bir göl var, bu bilgiden hareketle harita florida'nın daha büyük bir bölümünü içeriyor olabilir. videoların 2019-2020 tarihlerinden kalma olduğu tahmin ediliyor.

    2- en az 2 karakteri kontrol edebileceğiz. lucia (kadın-hispanik), jason (erkek-redneck). gta v de olduğu gibi karakterler arasında istediğimiz zaman geçiş yapabileceğiz ve soygun vb çeşitli işlerde diğer karakteri yardıma çağırabileceğiz.

    3- yerde sürünme, dinamik siper alma gibi yeni mekanikler var.

    4- sızan kodlar arasında ‘’jetpack kuşanma’’ ve ‘’at sürme’’ gibi ifadeler var.

    5- sigara, ilaç, sağlık kiti vb eşyalar için ayrı bir bölmenin olduğu yeni silah seçim menüsü.

    6- yere silah bırakma ve silah alma gibi yeni mekaniklerin yanı sıra gta v’e kıyasla daha sınırlı sayıda silah taşıyabileceğimize işaret eden bir silah seçim menüsü göze çarpıyor. ayrıca ‘’loot bag’’ olarak belirtilen bir çanta da taşıyor karakterimiz. bu herhangi spesifik bir görev için olabileceği gibi (gta 4 ve 5’te de çanta taşıdığımız görevler vardı) oyunda bir loot sisteminin de olacağının göstergesi olabilir.

    7- araç içi çatışmalarda artık sadece arabayı değil direkt olarak karakterimizi görebileceğiz. ayrıca araç camından sarkma gibi daha dinamik ve serbest çatışma mekanikleri yer alacak.

    8- detaylı araç içi modellemeleri mevcut. gta v’e sonradan eklenen rdr 2 de ise çıkışından itibaren var olan fps kamera desteği çok büyük ihtimalle bu oyunda da yer alacak. ayrıca aracın koltuğunun ve gaz-fren pedallarının ayarlandığı videolar çok detaylı bir araç özelleştirme sisteminin olduğunun işareti olabileceği gibi oyunun çıkışında yer almayan, rockstarın sadece geliştirme döneminde kullandığı ve detaylara verdiği inanılmaz özenin ispatı olan bir özellikten ibaret de olabilir.

    9- nakliye konteynırlarını soymak, kilitlerini kırmak gibi loot seçenekleri var.

    10- yeme, içme, yorgunluk, hayvan evcilleştirme gibi çeşitli rpg unsurlarına dair bir takım işaretler var.

    11- arttırılmış npc etkileşimi ve yapay zekası. bununla bağlantılı olarak restoran soygunu bölümünde poliser mekana bodoslama atlamak yerine etrafını sarıyor.

  • ata binip yukarlara çıkma, uyduları ikiye bölme gibi şeylere muhtemelen kimse inanmayacaktı.

    vaazlar kayıt altında olacağından bazı sonradan gelen hikayeler olmayacaktı. elimizde pür-i pak bozulmamış bir kitap olacaktı.

    konuyu üstü kapalı bu kadar anlatabildim. akit kızıyor.