hesabın var mı? giriş yap

  • evli gamer çiftimizin erkeğinden, ilk çocuklarının doğumundan sonra paylaşılan çekirdek aile fotoğrafıyla birlikte geliyor:

    - player 3 has entered the game. hoşgeldin oğlum.

  • süper insandır. bende hiç öyle olmuyor, hemen zaten halihazırda dört gram kalan aklımı kaçırıyorum bonkörce. uyku felci falan olaylarını da bildiğim halde bende çalışmıyor, keriz gibi kanıyorum valla.

    bakınız, şu örnekte nasıl da keriz gibi kanmışım;

    http://sketchtoy.com/68539805

  • misafirleri uğurlamak için aşağıya indik böyle cümbür cemaat. baya bi kalabalığız. misafirler baya uzağa gidecek arabalarına binmeden vedalaşıyoruz. artık tuttuğumla tokalşıp, öpüşüyoruz aralarında yeni tanıştıklarımzda var. işte memnun oldun falan filan. tam o sırada bi bey amcayıda tuttum tokalaştık, adamı öptüm, iyi geceler, iyi yolculuklar dedim. adam bi ürktü hatta sonradan fark ettim adamı ilk tutup tokalaşınca adam irkilip baya şaşırmıştı zaten. neyse efendim adam bana baktı ben adama. ulan diyorum bu kim? meğerse efendim adam sokaktan geçen normal bi vatandaşmış, ben onuda bizim misafirlerden sanıp öpüp koklamışım. sonra dayı banada iyi geceler yeğenim dedi arkasına baka baka gitti. ne zaman aklıma gelse gülerim. yok böyle bişey o adamın şaşkın bakışları hala gözümün önümde.

  • bizim kültürde eti iyi pişirme alışkanlığı olduğundan, hindi eti pişirmenin zorluğundan ve pişerken çabuk kuruyabilmesinden ötürü muhtemelen kötü pişmiş hindi yiyen birinin bir daha yemek istememesinden kaynaklanır. marketlerde, kasaplarda bulması tavuk ve kırmızı ete göre daha zordur. tavuğa göre daha pahalıdır. tavuğu zor yiyen yurdumun gariban insanına niye hindi yemiyorsun denemez. yine aynı şekilde bu ülkede kilosu 5 liraya düştüğünde ancak hamsi, palamut gibi balıklar tüketilir. ilk defa levreği 23 yaşında yemiş bir insanım. aile sofrasına girmiş en lüks balık da çinekoptur ayrıca.