hesabın var mı? giriş yap

  • yine bi tekniker ağlayışı. yakında 10 yıllık hemşirenin 2 yıllık doktorun, 10 yıllık katibin 2 yıllık hakimin altında çalışması diye de başlık açılırsa şaşırmayacağımız durum. üniversite orda, sınavla alım yapıyorlar, mülakat yok. paşa gönlün çok huzursuz olduysa paşam, ver hakkını diplomanın. sen de mühendis ol.

  • serin hikaye degil birader. 32 yasindaki adami kucaginda 5 aylik bebegi, yaninda 5 valizi ve bebek arabasiyla sinirden aglatan bir hikaye. su an bile haksizliga ugramanin verdigi sinirle agliyorum.

    sen musterini yanlis yonlendir, havaalaninda gerekli destegi verme, 5 aylik bebegiyle ortada birak. ucak kacsin. sonra da hatani telafi etmek icin yeni bilet duzenleyip ozur dileyecegine, dosyayi kapat, yeni bilet veremeyiz de. yapacaginiz ise sicayim, insanliginiza da sicayim.

  • tramvay için söylüyorum; camdan dışarı bakıyorsa yabancıdır, camdan kendisine bakıyorsa bir ihtimal belki türktür ama camlardaki yansımaları kullanıp arkasındaki oturan kızı kesebiliyorsa o kesin türktür, ne güzel komutandır.

  • edit: arkadaşlar kesinlikle güvenebileceğimiz, mükemmel avukatlar aracılığıyla konunun üzerine gidiliyor. bu safhadan sonrası onların yönetiminde ilerleyecek. duyarlılığınız için hepinize ziyadesiyle teşekkür ediyorum. gerekli denetimlerin yapılacağı konusunda içiniz rahat olsun.

    edit: ayrıca bahsi geçen görüntüleri kaldırmamın belli nedenlerden dolayı daha doğru olacağı kanaatine vardık.

    edit: haber. arkadaşlar dün akşam saatlerinde salındık. şimdilik iyiyiz. kayda değer bilgiler edindikçe paylaşmaya çalışacağım.

    edit: gizlilik karari nedeniyle icerigi kaldirmak durumunda kaldik.

    edit: öğlen saatlerinde chp kocaeli milletvekili fatma kaplan hürriyet ve chp bursa milletvekili nurhayat altaca kayışoğlu sığınma evini ziyaret etti. milletvekili konuyla ilgili facebook hesabından bilgilendirme yaptı.
    link

    edit: twitter üzerinden kocaeli milletvekillerine aşağıdaki uzantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz:

    fikri ışık @fikriisik
    zeki aygün @aygunzeki
    ilyas şeker @ilyasseker41
    mehmet akif yılmaz @makif_yilmaz
    cemalettin kaflı @ckafl
    haydar akar @haydarakar
    tahsin tarhan @tahsintarhan
    saffet sancaklı @saffetsancakli

  • bir organofosfat turevi olan ve gb ya da zarin olarak da bilinen savas gazi. 1938'de almanya'da , ambros, rüdriger, ve van der linde tarafindan kesfedilmistir. alman hukumeti berlin'in guneyinde bulunan falkenhagen'de bir laboratuvar kurarak sarin gazi uretmeye baslamistir. nazilerin kullanimi icin 500 kg kadar uretilmistir. amerika da bos durmamis ve 1950'den itibaren sarin gazi uretmeye baslamistir fakat 1956'da buna son vermistir.
    genel olarak esteraz enzimlerinin inhibitoru olarak bilinen sarin gazinin en onemli etkisi asetilkolinesteraz uzerinedir. bir cesit norotransmitter madde olan asetilkolin'in parcalanmasinda kullanilan bu enzimin inhibe edilmesiyle birlikte sinirsel iletimde buyuk aksakliklar ortaya cikar. kas ve refleks kontrolunun kaybi gibi etkilerle baslayarak olume kadar goturur, olumcul miktarda alindiginda. 20 mart 1995'te aum shinrikyo tarafindan duzenlenen tokyo metrosu saldirisinda, kasumigaseki istasyonunda kullanilmis ve 12 kisinin olumune, 5500 kisinin yaralanmasina yol acmistir. 1988 yilinda kuzey irak'ta da kullanildigi ve 5000 ila 8000 arasinda insanin olumune yol actigi sanilmaktadir.
    c4h10fo2p formulune sahiptir ve molekul agirligi 140.9 gr'dir. erime sicakligi -57 celsius, kaynama sicakligi ise 147 celsius'dur. oda sicakliginda 1.48 mm hg buhar basincina sahiptir ve yogunlugu* 1.11 gr/cm3'tur.

  • 36. dogum gününü kutlayan bekar bayan arkadaşın, neden hala evlenemedigi konusunda bir sohbet açılmıştır. arkadas yaşadıgı ilişkilerden bahseder ve annesiyle şöyle bir diyalog geçer;

    -tamam benim de hatalarım oldu bıdıbıdıı
    -ah suzan ah
    -noldu anne?
    -keşke seni ilk isteyene verseydik
    -aa ne alakası var şimdi anne?
    -e ondan başka isteyen olmadı be yavrum.

  • indiremiyoruz zaten ifradını s.ktiğimin adil kullanım kotası yüzünden. internetten bile haram yedirmiyolar bize arkadaş, illa hepsini kendileri yiyecek aq