hesabın var mı? giriş yap

  • yemekleri yediği restoranın ne kadar elit, ne kadar şaşaalı olduğuyla ilgilenmeksizin salt yemeğe not veren, objektif bir izlenim uyandıran, yeri geldiğinde sokakta arabada söğüş kelle satan seyyardan dürüm sardırarak yiyen kısacası sezar'ın hakkını sezar'a veren gurmedir. güven duygusu uyandırıyor.

  • (bkz: sami hyypia)

    samsunspor tarafından denenmek üzere 95-96 civarı samsuna getirilip denenip ama bundan topçu olmaz deyip şutlanmıştır. bu arkadaşı izleyen yöneticileri, hocaları hala çok merak ederim.adeta git sen memleketinde manav ol bakkal ol ama futbolcu olmaz diye kovulan adam şu an hala benim gözümde dünyadaki en iyi 10 stoperden biridir.

    (bkz: dimitar ivankov)

    şu andan kayserisproun kalecisidir.onu garip yapan ise şu anda dünyada kariyerinde en fazla golü bulunan 4. ya da 5. kalecidir ve 3 gol daha atması halinde bir üst sıraya tırmanacaktır.

  • bu bölümde (82) ismail abi hiç zorlanmadan iş buldu. üstelik de işinin hiç bir vasfı yok. diğer işçileri korkutmak için. o yüzden ismail abi ve genleri de yoktu. çünkü ismail abi'nin geçmişinde boş adam yok.

  • "ülkenin yarısı akp'ye oy vermiş ama 20 gönüllü doktor arasında sadece tek akpli bendim, kefen giymeye gelince varsınız ama bırakın savaşmayı iş hastanede 14 gün hizmet vermeye geldi mi fıssınız " minvalinde konuşarak akp'nin tabanına ağır eleştiri (özeleştiri)getirmiş doktordur.