hesabın var mı? giriş yap

  • normal olandır. sen mobilyacıdan köfte yersen dinazor bile çıkar . köfteciye gidip sehpa yap bana diyor musun?

  • daha da kötüsü, dersi alıp geçtikten sonra dur ben bunu bi kez daha alıp yükseltirim aga, kredisi yüksek ortalamaya faydası olsun zihin açıklığı ile dersi alıp kaldıktan sonra 4 kere daha almak.

  • ben küçük bir çocukken "doğum günü kutlamak haram" derdi herkes. şimdi peygamberinkini kutluyoruz hem de bir hafta boyunca...

  • internet aleminin derinliklerinde yüksek paralar veya değiştokuşlarla ticareti de dönen, bir anlamda tarihe ışık tutan korsan kayıtlardır.
    bu kayıtlar birer hazine gibi meraklıları tarafından aranır bulunur saklanır. müzik tarihine müthiş katkı yaparlar.
    aklınıza gelmeyecek bunu kim çekti acaba diyeceğiniz 60l'arın 70'lerin dahi korsan video çekimi konser kayıtları olabilir. bazıları umulmadık şekilde net çekimlerdir.
    genelde ses kayıtları olarak bulmak daha kolaydır.

  • benim bu. hatta tavanı da tamamen açıyorum ki dört bir yandan esen rüzgar bacaklarımın arasında fırtınalar koparsın, o elbisenin üst kısmı rüzgarın şiddetiyle yukarı kıvrılsın ki iki yanımdan geçen herkes şehvani duygular içerisinde kıvrım kıvrım kıvransın. arkadaşlarım böyle yapınca beni trafik canavarı olarak niteliyor. ama ne yapsaydım yani? yaradanın eserini kuldan saklamak olmaz şimdi.