hesabın var mı? giriş yap

  • bilimsel olarak akademik tanım ve yönergelerce altının doldurulmasını bekleyen bir garip reel kuramdır.

    bakınız bir iş üzerindesiniz başka sonuçlanana kadar başkalarına bahsetmediğiniz taktirde kanımca şöyle bir kaç olumlu faydaya sahip olursunuz.

    1- gereksiz enerji harcayacağınız yorum ve görüşlere maruz kalmazsınız.
    2- 2. şahıslarca dikkatinizin dağılması olanağı sıfırlanır ve konuya daha iyi odaklanırsınız.
    3- özgüveniniz sarsılmaz, bilirsiniz ki olumlu da olsa, olumsuz da olsa sonuç sizin eseriniz olacaktır.
    4- düşmanın istihbarat radarlarına yakalanmazsınız. bu büyük bir avantaj sağlar.
    5- olumsuz sonuçlanırsa kimseni başarısızlığını duymaz ve prestijiniz sarsılmaz.
    6- olumlu olursa dostu sevindirir düşmanı üzersin.

    sözün özü o çeneni tut!

  • chicago'da meşhur olmuş kalın kenarda çığır açmış bir pizza türüdür. iç dolgusu tamamen malzeme ile dolu olup hamur kısımlar boyutuna göre çok da fazla değildir. chicago bu tür pizza ile ün yapmış en meşhur zincir ise giordano'sdur. bir gün yerseniz şimdiden afiyet olsun.

  • 99 depreminde gölcükte yüzlerce gördüm.. ama en zoru ablam ve kardeşimin öldüğünü görmekti. diğer hepsini unuttum da onların soğumuş bedenlerini unutamadım.. minicik bedeni upuzun yatırmışlar.. sapsarı ipek saçlarını okşadım kardeşimin, ablamın elini tuttum buz gibi.. morlukları vardı başını çarpmış miniğim.. ablam ezilmiş yaralanmış ağlamış yanaklarında izi.. bir ömre yetecek acıyı bir gecede yaşadım, yaşadık... ruhumun ateşi söndü bir daha da ısınmadı yüreğim...

    debe editi: (bkz: 23 nisan 2016 devrim yilmaz'a yardim kampanyasi)

  • kilise ve cemevleri imkanlarınca mekanlarını başından bu yana depremzedelere açtı ve insanlara yardım etmeye çalışıyorlar.

    video'da konuşan insanların şikayet ettiği ise, bunlar gelenlere insan gibi davranıyor, çevresini temiz tutuyorlar. nasıl bir kültürden geliyorlarsa, böylesi bir şeyi, ancak özel eğitimli insanların yapabilceğini düşünüyorlar. yok, biraz karşındaki insana saygılı davranmayı ögrenirsen yeter, insana insan gibi davranılması gerektiğini umarım ögrenirler.

    diyanetin başından itibaren, tüm personalini ve imkanlarını depremzedelerin hizmetine sunması gerekirdi. bir tek camiden depremzede çocuklara ali babanın bir çiftliği var şarkısını okuyan eski imama rastladım, onu bu eleştirilerden ayrı tutarım.

  • şimdi normal bir insan bu parayı bi şekilde ekonomide kullanır ve jilet gibi smokini çekip, george soros'tan bilderberg davetiyesi falan bekler. dünyayı yöneten 5 aile ile 4 çayı filan içer.

    lakin bu parayı babama versen, sahibinden sitesine girer, istanbul anadolu olarak filtresini yapar ve anadolu yakasındaki daireilerin hepsini alır. üzerine kalırsa da beykoz'dan 1-2 arsa çeker. her ay 30 milyon milyon tl kira getirisi ile, paranın kendini 250 yılda amorti etmesini bekler.

  • boğulurken kesin burada yazılanlar aklınıza gelirde kurtulursunuz.

    14 sene lisanslı olarak yüzmüş ve bir sürü madalya ve başarı belgesi olup tr derecesi olan birisi olarak söyleyebileceğim şeyler benim yapmadığım şeylerdir.

    1- asla ve asla denizdeki kayalıklardan veya yüksek yerlerden atlamam canımı yolda bulmadım.

    2- deniz çok dalgalı ise açılmam

    3- deniz dalgalı değilse açıldıysam tek seferde yüksek eforda 2-3 dk dinlendikten sonra geri dönerim. açıkta çok fazla durmam.

    4- teknik yüzerim vücudun tek bir kas grubunu yormam. serbest yüzmekten yorulduysam kurbağalama stilinde yüzerim o da mı baydı sırt üstüne geçerim.(tekniğine uygun şekilde)

    5- ayı gibi yemek yiyip denize girmem ama açda girmem denize.

    6- baraj sularında yüzmem , nehir vs akarsularda yüzmem.

    eyyorlamamı bitirmeden önce şunu belirtmek isterim yüzerken gaza gelmeyin.

  • bir ülkede polis suça böyle yaklaşıyorsa, o ülkede gidilebilecek bir mecra kalmamıştır. franz kafka'nın dava'sı bile bu kadar kötümser değildi.

  • baba gibi babadır. kızına sahip çıkmıştır. serefsizin eline bırakmamıştır evladını. ölen genç kendi kendini öldürmüştür. adam ilgili mercilere şikayette bulunmuş. kolluk kuvvetine savcılığa başvurmuş. daha 18 yaşında 78 suç kaydı olan suç makinesini ıslah altına alamayan devletin adaletini beklese evladını kaybedecekti. belki de başka evlatlarını da.