hesabın var mı? giriş yap

  • camı değiştiren mühendis garanti olsun diye yeni vidalar kullanmayı akıl etmiş ama el kitabında önerilenlere bakmak yerine çıkardıklarının aynısını bulmaya çalışmış, ki onlar da zaten doğru vidalar değilmiş sanırım, o esnada konuyu paylaştığı amirinin bilgilendirmesini de dikkate almamış, yetmemiş bula bula eskisinden de daha dar olan vidaları bulmuş, aynı olduğunu sanmış. sorgusunda da ben mühendisim, ne yapacağımı bilirim minvalinde ifade vermiş. kanla yazıldığı söylenen havacılık tarihini bu adamlar yazıyor. bu kafada teknisyen, mühendis ve pilotların (bu olayda pilot hatası yok, hatta mükemmel iş çıkarmış ama
    bir dolu kaza kaskafalı pilotlar yüzünden olmakta.) hataları ve uçak kokpitlerindeki gösterge ve uyarıların pilotlar tarafından anlaşılmayacak kadar birbirlerine benzemesi ve panik anında karıştırılabilecek kadar az bilgi veriyor olması gibi yine insan faktörü denilebilecek hatalar yüzünden binlerce insan yok yere ölmüş, ölecek.

  • aralarında iran ajanlarının olduğunu düşünüyorum amaç türkiyeyi taraf olmaya zorlamak ve zor durumda bırakmak. bu gece bu eyleme katılan her bir kişi tespit edilip güvenlik soruşturmasından geçirilmelidir.

  • galatasaraylı futbolcuların bu maçı kazanmak gibi bir düşünceleri olmayacak, maça iyi hazırlanmayacaklar, maç bitse de tatile gitsek diyecekler ve maç formaliteden ibaret olacak. fenerbahçe ise en azından şampiyon takımı yendik diye avunacak, hırslı oynayacak ve sezonu iyi kapatmak için elinden geleni yapacaktır. bu şartlar göz önüne alındığında galatasaray 3-0 kazanır.

  • asıl şaşırtıcı olan henüz 6 kişi oylamışken şaşırtıcı anket diye başlık açmak.

  • 85. dakika hertha - stuttgart maçı 0-0 gitmektedir. gol olmadan 5-10 saniye önce bir yorum yapmış biri.

    "allahbelanı versin hertha hepiniz oç siniz istersen banla admin bu oç lere koyim.allah belası ya"

    akabinde gol gelir ve 1-0 olur, aynı kişi birşey daha yazar.

    "alalhrazı olsun hertha çok büyük takımmışsın.kandilin mübrek olsun sen ne güzel takımsın.

    iyi güldüm valla.

  • cebinizde cok nakit tasimayin. karti en azindan aninda kapattirirsiniz.

    he adamin hem cuzdani alip hem de bicaklama ihtimali de var.

    ulkede guvenlik yok ki. guvenlikten sorumlu adam zaten en buyuk kriminal.

  • bu dahil tüm zeynep bastık başlıklarını yok eden filtre.

    eksisozluk.com##a[href^="/zeynep-bastik"]

    ben adguard kullanıyorum ama her türlüsünde çalışır. zeynep bastık ile başlayan tüm başlıkları yok eder. şu şekil:

    görsel