hesabın var mı? giriş yap

  • günümüzde normal bir ailedir.
    kadın biraz çok bilmiş(tercihen röfleli) eşiyse hayattan bezmiş bir profil çizer. genelde 5-6 yaşında çocukları bulunur. çocuğu oradan oraya saatlerce sürüklerler, ödül olarak 5 dakikalık jetonlu arabaya bindirirler. alışveriş bittikten sonra avmnin en üst katına çıkarlar, kendilerine köfte çocuklarına "happy meal" menüsü sipariş verirler. eve dönüş yolundaysa çoğunlukla sinirler gergin olur

  • gazeteci metin cihan tarafından ortaya atılan iddialardir.

    iddiaya göre kamuya alımlarda tugva referansları kullanılmis ve bunların sistematik listeleri tutulmuş. is o noktaya varmış ki, devlet kurumlarından tugva'ya verileri aktaracak hat bile kurulmuş.

    yarın birgun bu ülkeye hukuk geldiğinde torpil ile kadrolasanlarin hukuk önünde hesap verebileceği önemli bir delil olarak karşımızda duruyor.

    kaynak:
    https://twitter.com/…?t=9yghwqvhyh7rjrvihh8jxg&s=19

  • christina applegate'ın anne rolünü oynadığı film. hem de 18 yaşında bir elemanın annesini. yıllardır hiçbir filmini izlememiştim, herhalde bu yüzden aklımda hep kelly bundy olarak kalmış. bir anda anne olarak sahneye girince rainn wilson'un oynadığı geçmişte kalmış rocker'ın ruh haline yakın bir durumda buldum kendimi.
    filme gelince, rainn wilson'ın abartılı oyunculuğunu kaldırabilirseniz eğlenebilirsiniz. açıkçası beni zorladı biraz. ama 80'lerin hair rock'ı ile bu günün modern (doğru ifade bu mu emin olamadım) rock'ı arasındaki tarz farkını anlatışı görülmeye değer.

  • yok bir şey dağılın.

    eskiden de kullanılırdı ama gene yaygınlaşmış anlaşılan.

    şöyle ki; halen lise son sınıfta okurken hafta sonları diğer lise son sınıflarla beraber dershaneye giderek sınava hazırlanan gençlik, sınavı kazanamayınca veya istediği puanı alamayınca tekrar denemek için bu sefer mezun olan öğrencilerle beraber hafta içi gurubunda dershaneye devam eder ya; işte buna mezuna kalmak denirdi.

    yani mezunların gurubunda dershaneye devam etmek anlamında.

    bu şekilde anlayınız sorun yok.

  • o paraya araba alınmıyor o kadar karamsar olma asgari ücret alsan kendini sıkmadan 2 yılda kapatırsın.