hesabın var mı? giriş yap

  • zevk alınan ufak sapıklıklar kıvamında, hardest veya multiplayer modda düşmanı zar zor yenmeye ramak kala son köylü ile acaba ne tür şeyler yaparak toparlanmaya çalışıcak diye kendi haline bırakılan son köylüdür, özellikle bilgisayara karşı oynayıp saatlerce hile ile odun, altın toplayan bilgisayarın aciz bir şekilde neler yapabileceği izlenir. insan o son köylüyü izlemeye doyamaz , zavallım bir maden ocağı açar, bir odun keser, bir kuzu güder, uğraşır durur gariban..

  • "ayşe'yle gülcan'a sormam lazım bi :/" demektir esasen.

    yanındakiler onay verirse, doğru bir şey yaptığını söylerlerse o zaman tatmin oluyor milletimiz, bu kaçınılmaz bir gerçek.

    düdüt: yaşlanmışız tabi amk, "ayşe'le gülcan mı kaldı, aslı'yla ece onlar" diyorlar, haklılar sanırım :s

  • şu ayrımı bilmeyen cahiller bu ödülü küçümsüyor:

    emmy awards, amerikan televizyon yapımlarına ve o yapımlara emek verenlere verilen ödüldür. amerika'da bu ödülün sinemadaki dengi academy awards, müzik sektöründeki dengi grammy awards ve tiyatrodaki dengi tony awardsdır. bu ödüllerin hiçbirinde, sinema-dizi-müzik-tiyatro alanındaki efsanelerimiz bir araya gelip kendilerini kesseler bile amerikan yapımı işlerde yer almadıkları müddetçe ödül alamazlar. ancak mevcutsa yabancı kategoride yarışırlar.

    international emmy awards, yerelde kalmayıp uluslararası düzeyde yayınlanmış ve izleyici edinmiş televizyon yapımlarına veriliyor.

    bu kadar net bir ayrım var. yani uluslararası emmy ödülleri öyle uyduruk kaydırık bir ödül değil. tebrik etmesini öğrenin yahu, çok mu zor? neye, kime, niye bu çekememezlik?

    tebrikler haluk bilginer!

  • o kadar algıya rağmen deniz bitmiş.

    açlık ve sefaleti türkiye’ye getirdik artık diyor. kabullenmek de önemli. belki erken seçime doğru gider ülke.

  • ülkede adı amk olan bir spor gazetesi var.
    emre belözoğlu sporda şiddete karşı olan bir kamu spotunda oynuyor.
    türk milli takımı dünya çapında daşşak oğlanı olmuş falan filan.....
    ama en acısı,
    yıldırım demirören federasyon başkanı.

  • sadece bu sezon tff başkanı ve mhk başkanı istifa etti, kamoyuna somut bir açıklama yapılmadan birçok aktif hakem görevinden alındı ama bunların hiçbirisi olmamış gibi lig oynanmaya devam ediyor.

    tam olarak akp türkiyesine yakışır bir süreç.