hesabın var mı? giriş yap

  • bakara suresi'nin 14. ayeti okunduğu zaman fark edilen bahsetme eylemi.

    "(bu münafıklar) müminlerle karşılaştıkları vakit "(biz de) iman ettik" derler. (kendilerini saptıran) şeytanları ile başbaşa kaldıklarında ise: biz sizinle beraberiz, biz onlarla (müminlerle) sadece alay ediyoruz, derler."

    yorum sizin.

    düzeltme:

    takva sahibi bir arkadaşım, yaptığım yazım yanlışı konusunda uyardı. hemen düzelttim.

  • halihazırda öğretmenlik mesleğini icra eden kadına 7 bin lira nafaka niye bağlanır ki? ortada çocuk da yok.

  • anadolu halkının pedofiliye uydurduğu bir başka kılıf. hangi geleneği kaldırsanız altından sapıkça bir sebep çıkıyor.

  • 3 aylık köpek besleme sürecimde;
    - öncesinde her hafta sonu ağrıyan başım bir kez bile ağrımadı.
    - 16 kilo verdim (98den 82ye), bel-sırt ağrıları bitti, efor harcarken terleme azaldı.
    - çevremdeki insanlar daha mutlu ve pozitif bir insan olduğumu söyledi.
    - baktığım köpek sokakta ölmek üzereyken bulduğum bir golden olduğundan vicdanen çok huzurlu oldum.
    - onu gezdirirken veya onun için internette araştırma yaparken bir çok güzel insanla tanıştım.

    bunlar fayda değilse, fayda ne lan it? (it şeklinde bitirerek köpekli başlıkta şaka yaptım ehe mehe)

  • latince adı cimicoidea olan yarım kanatlılar türünden bir böcektir. yatak böceği olarak da bilinir. yatakların içlerine usulca yerleşir ve hiç farkettirmez kendisini. ortamın pis olmasıyla hiç alakası bulunmamaktadır yeni nesil kumaş kullanılan yataklar dışında denk gelme ihtimaliniz yüksektir.
    bu arkadaşlar karanlıkta ve grup halinde hareket etmektedirler. bu yüzden vicudunuzdaki ısırıkları takip ederek vermek istedikleri mesajı anlayabilirsiniz. iğnesini sokmadan önce yaydığı sıvı bölgeyi uyuşturmaya yarar dolayısıyla o esnada farketmezsiniz ve sonra kaşınmaya başlar. tatlı tatlı ve uzun süre kaşınır. kaşımanız durumunda özellikle de alerjik reaksiyon gösterirseniz tüm vücudunuzda küçük kabarıklıklar oluşur. stilexjel kaşınmayı ve yayılmasını önlüyor fakat kızarıklıklar tüm vücudunuza yayılmışsa birkaç paket almakta fayda var.
    bir diğer husus da bu arkadaşları evinize taşıma ihtimaliniz. siz farketmeden çantanıza, kıyafetlerinizin arasına sızabilirler. buna çözüm olarak tüm eşyalarınızı 50 ya da üzeri derece sıcaklıkta yıkayınız. ddt gibi eski nesil zehirler yasak olduğu için ilaçla yok etmek zor görünüyor. bu konuyla ilgili bir yöntemi olan yeşillendirirse buraya edit gelir.
    tabii çok da şey yapmamak lazım tatilinizin keyfini çıkarın, vücudunuz başta tuhaf görünebilir hatta işte mutant oluyorum, dünyayı kurtaracak kişi benim galiba diye düşünebilirsiniz. bunun tadını çıkartın. ağrı ve ateş olursa hatta olmazsa bile doktora görünmekte fayda var. alerjik reaksiyonlar alışılmışın dışında sonuçlar yaratabilir.

    ilaç önerisi editi: negatif adamın bayer solfac wp10 ve tetracon cs karışımı şimdilik işe yaramış gibi görünmekteymiş. kadıköy yeldeğirmenine doğru telekom binasının yanında ilaç satan dayıda bulunabilirmiş bu zehirler.

  • - abi lost diye bi dizi keşfettim, süper!
    - ...
    - noldu abi sustunuz bişey desenize?
    - ...valla bir tavır takınacaktık sana ama, ondan bile vaz geçtik.

  • orjinali üstteki entrylerden birisindeki gibiyse, naçizane almanca bilgimle tam tercümesi:

    "türkiye'nin kendisini rehin alması dolayısıyla en nihayetinde sadece diplomatik ve sosyal imkanlarımızı kullanabiliyoruz. saldıracak halimiz yok."

    olan cümle.

    o değil de, ekşisözlük entel dantel popülasyonu dedik, ekseriyeti metin 2'den fırlama dallama, atarı gideri yüksek ergen çıktı amk. yorumlara gel yorumlara.

  • victor hugo benim şu halimi görseydi sefiller yerine buna da şükür adlı bir roman yazardı.