hesabın var mı? giriş yap

  • arkadaşlarıyla buluşmaya çakarlı aracı ile emniyet şeridinden yardırarak giden, iyi parti milletvekili lütfü türkkan'ın kızı dilara türkkan'dır.
    link

    bir ara pek çok bürokratla birlikte bu vekillerin de çakar hakkı kaldırılmıştı . ama güzide meclisimiz bunu kabullenir mi, 3-4 ay sonra ak partili bir vekilin teklifi ile bir torba yasanın içine bu haklarını geri almayı sıkıştırıverdiler.

    tabi ki güzide ülkemizde vekile, valiye, müdüre, bürokrata tanınmış hak eşine, dostuna, çoluğuna, çocuğuna, 7 sülalesine de tanınmıştır. ne diyeceksin ki?

    edit: lütfü bey twitter'daki son tweetinin altında konuyla alakalı soru soranların tweetlerini gizlemiş. bakalım bir açıklama yapacak mı.

  • bence şekerli kireç taşına benzeyen mevlana şekeridir. amaçsız gereksiz tatsız. çocukken konya'dan gelenler illa getirirdi bundan yarım kilo kadar falan. kaya tuzu sanıyordum ben onu.

  • aslında sineklerin pek de farklı bir amaçları yok. kara sinekler için konuşursak kara sinekler de tıpkı diğer canlılar gibi barınma , yeme ve üreme amaçlı hareket ederler. ev ortamının ısısı dışarıya göre daha iyidir. rüzgar yoktur , ne çok sıcaktır ne de çok serin. sinekler yazın serinliğin kışın da sıcak havanın peşindedir. kışın sinek mi olur demeyin ılıman iklime sahip bir yerde yaşıyorsanız her daim sinek bulmak mümkün. özetle ev ortamı sinekler için daha güvenli bir ortam.

    ayrıca evde besin bulma imkanları da oldukça yüksek. mutfakta , tuvalette , döşemede mutlaka emikleyecekleri bir şey bulabilirler. peki neden bu hayvan sehpaya veya masaya değil de suratıma ve bacağıma konuyor derseniz. yaydığınız ısı ve koku onların gözünde potansiyel bir yiyecek kaynağı olmanıza neden oluyor. özellikle terliyken kokunuzu alan sinek " hımmfs nefis kokuyor , gidip şunu biraz emikleyeyim" diye düşünüyor.

    odanın orta yerinde hiç durmadan dönmeleri ise tamamen üreme amaçlı. bir eş bulsam da bafilesem düşüncesinden başkası değil.

    ben çözümü kedi beslemek ile buldum. özellikle avcı karakterli bir kediniz varsa evin içinde hareket eden her şeyi bir şekilde savuşturuyor.

  • hükümetin bizi mafyadan kurtarması gerekirken, mafya bizi hükümetten kurtarıyor; gazeteciler tetikçilik yaparken, tetikçiler gazetecilik yapıyor.

  • motosiklet sürücü tamamen geri zekalı. en sağ şeritten tam gaz gidip de niye önüme kırdın diye mal mal hareketler sergiliyor.
    ben de aktif motosiklet kullanıcısiyim ve çok şükür çevremde böyle mal apaçiler yok.

    arkadsslarina güvenip de arabanın önünu kesip kavga etmek falan. katıksız mal.