hesabın var mı? giriş yap

  • adama, kişilere, gruplara, cemaatlere ,vakıflara, derneklere hizmet işinin bitmesiyle bir çok şey güzel oldu, olmaya da devam ediyor.

    çatlayın amk

  • çok ilgi çekmemiş konu ama 11 yıldır 2 polis koruması ve koruma aracı olmasıyla vergilerimizden kaç milyon tl'nin buraya gittiğini düşünebiliyor musunuz? kim abi bu ne tehditi 11 senedir koruma verecek kadar. kocaları tarafından alanen tehdit edilen kadınlara verin bu korumaları. bu şahıslar da çok tehdit hissediyorlarsa özel güvenlik şirketlerine gitsinler. 1 sene falan neyse de 11 sene nedir ya yazık...

  • anneme bulaşık makinası almıştım ahdım vardı, sonra pek bişi kalmamıştı maaştan, ama olsun, sevinçten ağlatmıştım ya o yeter, 12 senedir hala kullanıyor.

  • şu vasıfsız elemanlar kadar şımartılan başka bir grup yok. işi bu olm, yapacak. fırtınada motosiklet güvensizse arabayla getirsin.

  • elitist ve kültürlü görünmeye çalışan, fakat özünde kapitalizmin köpeği olmuş ailelerin yetiştirdiği çocuk örneği. açıkçası hiç de şaşırmadım. doğduğu andan itibaren çocuğa ego pompalarsan, herhangi bir çocuğun yaptığı davranışı sergilediğinde über tepkiler verirsen, bodrum'da gittiğin tatilde her bir saniye çocuğunun fotoğraflarını sosyal medyaya yüklersen işte böyle bir narsist salarsın piyasaya. yeni dönem türkiye'sinin kısa bir özeti gibi olan konuşma. oradaki şakşakçılara ise hiçbir şey demiyorum. onlarda durum çok daha vahim.