hesabın var mı? giriş yap

  • gizli tünel, oda falan var mı diye araştırırım. belki eski sahibinden bir şeyler bulurum, belli mi olur? ayrıca at almak lazım. şatosu var, atı yok dedirtmem. o at alınacak. binmesini öğreniriz sonra, acelesi yok.*

  • caner in sahada hırçın ve agresif olmasının tek sebebi.
    sonra diyorlar ki niye yerdeki topçuya tekme atmış.
    sizde de böyle avrat olsa keleş ile tararsınız en yakın köy kahvesini.

  • askerlik görevimi yaptığım sırada korucular da askerlerle birlikte operasyonlara katılıyordu. bir görevin minimum süresi 1 hafta sürüyordu. kendi birliğimizden, üs bölgesine yaya intikal ve üs bölgesinde 1 hafta kalınıyor, sonra tekrar yaya dönülüyordu. bazen tim değişimi olmuyordu. aynı tim 1 hafta daha aynı yerde görev yapacak deniyordu. işte o görev uzadığı zaman korucular kalmak istemiyordu. neden mi? evet, tim komutanı sordu nedenini. adamın cevabı zerre kadar çarpıtmadan yazıyorum; “komutanım ben şimdi dönmezsem benim karıyı *ikerler.” bak aynen bu cümle.

    nasıl lan? nasıl böyle bir şey olabilir? ve nasıl bunu bu kadar normal bir durum gibi söyleyebilirsin? adam resmen bunu söyledi. yani fırsatını buldun mu, tuttuğunu *iktiğin bir ortam. kimin kim olduğunun bir önemi yok. nasıl bir insanlık lan bu?

    sonra bu adamlar büyük şehirlere göçtüğünde sokakta el ele yürüyen iki sevgiliyi görünce kıyameti koparıyor, modern kıyafetler giyen kadınlara *rospu diyor, saçını uzatan erkeğe *bne diyor. öyle de iki yüzlü bir durum var.

  • normal olandır. sen mobilyacıdan köfte yersen dinazor bile çıkar . köfteciye gidip sehpa yap bana diyor musun?

  • güncel üst edit; daha önce yaptıkları manipülatif anketle önce zeminini yapan tff şimdi yaptığı açıklama ile beraber ucube liglerin sistemi olan playoff’u getireceklerini açıkladı.

    --- spoiler ---

    tff: "kulüpler birliği ile gerçekleştirdiğimiz toplantılar sonucunda, içinde play-off müsabakalarının da bulunduğu yeni bir lig tasarımı önerisini, öncelikli olarak kulüplerimizin değerlendirmelerine sunduğumuzu belirtiriz."
    --- spoiler ---

    kaynak

    x resmi hesabından bugün yaptıkları açıklamada belçika modelini lige getirmek istediklerini yayınlamış oldukları anket ile bizlere sunma zahmetine girmişler.

    tweet

    link

    yayıncı kuruluşun kıçını kurtarmak, kendi raytingleri arttırmak için haketmiş takımın böyle tam olmadı bi defa daha haket bakalım diye 3.sınıf bir formatı ülkeye getirmenin zeminini yapıyorlar.

    edit: mehmet büyükekşi son yaptığı açıklamasıyla birlikte gelecek sezondan itibaren playoff'a yeşil ışık yaktığını açıkladı. açıklamasında,

    --
    - spoiler ---

    "play-off sistemi ile ilgili bir önyargımız yok. bugün italya serie a'nın naklen yayın geliri 1 milyar 250 milyon euro. ingiltere premier ligi'nin geliri 4 milyar 500 milyon pound. süper lig'de bu rakam geçen sene 150 milyon dolardı. bu yıl 90 milyon dolar civarına düşecek. bizim hedefimiz marka değerini yükseltmek. bu play-off ile mi olur, başka türlü mü olur bilmiyorum. seyirciyi artırmamız lazım. bunlara tek başımıza karar vermeyeceğiz. görüşeceğiz, tüm taraflar mutabık kalırsa oturup konuşuruz. danışmanlık aldığımız hypercube şirketi de kulüplerimizle görüşecek. 500 milyon dolar yayın gelirini yakalamak için elimizden geleni yapacağız." dedi.
    kaynak

    edit2: hükümet ve tff'ye yakınlığı ile bilinen rıdvan dilmen'i de bu konu hakkında sözcüleri ilan etmişler.

    --- spoiler ---

    dilmen "bu ligin play-off, play-out oynatmaktan başka çaresi yok. yüzde 90 da doğru görüyorum bu çözümü. geçen sezonlarda da öyleydi, bu sezon daha çok öyle olacak. seyirciler kaçıyor, bugünkü tip maçlara para vermek istemiyorlar. 3-4 yıl geçici olarak bu yapılabilir çünkü siklet farkları çok doğdu. taraftar yılda 2-3 derbi izleyeceğim diye bu maçlara para harcamak istemeyebilir."

    --- spoiler ---

    kaynak

  • bir arkadasin evinde kaldiktan sonra: (b: ben a: arkadas)

    b: olm kalk lan hadi
    a: ne? ha? olm tam zamaninda uyandirdin aq. ne guzel ruya goruyodum
    b: vay çakal, anlat bakim
    a: olm ayhan isik, sadri alisik, bi de ben iciyoduk meyhanede. yan masadaki adamin biri ariza cikardi. siseleri kirdi, masayi devirdi falan, uzerine yuruyo ayhan'in. tam o anda uyandirdin olm, <buraya dikkat> "kavgadan kacti dicekler simdi olm yaa"

    hepten kopuş