hesabın var mı? giriş yap

  • "sabah uyandığımda alarmın çalmasına daha 2 saatin olduğunu gördüm, sevinçten uyuyamadım... uykusuzum..."

  • fiyatı uygun bir köfteciye giden insanlara belki de bütçesi ancak ona yeten insanlara

    varoş ve fakir diye hitap edenleri göstermiştir. bir insanın lokanta seçimi sizi nasıl hakaret etme noktasına getiriyor gerçekten anlamıyorum.

    neden bu kadar kötüsünüz oğlum? bırak yesin lan, beğensin, ne var bunda? avrupa birliği'ne girmene mi engel oldu?

    içiniz çürümüş resmen.

  • "jonathan galindo" isimli online ve hayali bir karakterin korku çılgınlığı yaratması sebebiyle gördüğünüz fotoğraf zararlı ilan edilmiş. bu fotoğraf da aslında samuel canini isimli kanlı canlı, işinde gücünde bir maske tasarımcısına ait. adam 2012-2013 civarında çekilmiş kendi fotoğrafı olduğunu belirtiyor, tamamen eğlence amaçlı. zaten adamın bir suçu yok. fotoğrafı alınmış ve bir hayali karakter üzerinden korku yaratmak için kullanılmış. hatta samuel canini'nin bir instagram hesabı bile var. hatta hesabında bu fotoğrafın bir benzeri var kabak gibi duruyor. korkulacak bir şey yok yani.

  • recep tayyip erdoğan tarafından terör örgütü olmayan bir kuruluş olarak tanımlanan hamas'ın son faaliyetinin görüntüleridir.

    edit: hamas sevdalıları doluşmuş mesaj kutuma. terör örgütü değil falan diyorlar. aynen kanka, hayvanları koruma derneği onlar.

  • normal bir durum.

    herkes müslüman değil ya da dinini yaşamıyor. rahatsız olan arkadaş listesinden çıkartır ya da profiline bakmaz.

    bu yapılan benim ya da bir başkasının 'bu sıcakta aç susuz kalınır mı sağlığını düşünmüyor musun?' demem kadar ahlaksızcadır. herkes kendi tercihlerinden mesuldür.