hesabın var mı? giriş yap

  • kadıköy şubesinde çaylara ekürü olarak muhteşem tatlıları menüye ekleyen çaycı.

    arasıra kahveye alternatif değişik çaylara içmeye gittiğim mekanda şimdide çılgın tatlılar gelmiş.

    irish malt cheese cake muhteşem ötesiydi. büyük bir keyifle yedim.

  • facebook'ta "bugun 30bin buyukbas hayvan katledilmis" diye durum girdim. eski sevgilim "hala yasiyor olmana sevindim" yazmis altina.

    vay arkadas.

  • kuzey kürdistan ve güney kürdistan arasındaki mesafe ortalama 80 metre ve 100 metre ötede de büyük kürdistan kurulmuş. bir dönüm araziyi bile bölmeyi başarmışlar, bravo.

  • başlık: beyler orucum bozulmuşmudur sizce
    @1: piçler bugün oruçluyum, havalar da fena sıcak az önce araba sürerken sıcaktan ve birazda açlık+susuzluğun verdiği dikkat dağınıklığıyla bi çocuğu arabanın altına alıp yanlışlıkla çiğneyerek öldürdüm. sizce orucum bozulmuşmudur?
    @4: bilerek yapmadıysan birşey olmaz

    öldürücü tim geliyor

    @5: cignemissin ama yutmamissin bozulmaz pampa
    @6: yutmadıysan bişey olmaz tövbe edip devam et tutmaya.

    @14: hemen kaçman lazım ama. yakalanırsan yarraa yersin. bozulur.

    http://inci.sozlukspot.com/…um-bozulmuşmudur-sizce/

  • maske isteyen takar isteyen takmaz diyelim. birçok defa beni hastalıktan koruduğunu biliyorum. benim bilmem yeterli. diğer yandan, aklından geçenleri geri zekâlı demeden ifade edemeyen, başkalarının düşüncelerine saygı duymayı beceremeyen başlık sahibini suçlamamak gerekir. çünkü tv'lerde her gün milleti ayrıştıranlarla karşılaştıkça ne saygı duymayı ne de hakaret etmeden kendini ifade etmeyi öğrenebildi.
    imla

  • günde bir veya iki adet kullanıma uygun kapsül şeklinde olanları solgar ve gnc gibi dünyaca ünlü markalar tarafından üretilen bitki/bitki özüdür.

    kore, amerikan, çin ve sibirya ginsengleri gibi pek çok türü vardır. en kalitelisinin koreden çıktığı söylenir bu ağacın. amerikan ginsengi de daha çok orta yaş ve üstü insanlar tarafından kullanılır çünkü normal ginseng etkilerinin yanı sıra şeker dengeleyicidir.

    ginseng kapsüllerinin diğer herbal kapsüllere göre avantajı etkisini göstermesi için uzun süreli kullanıma ihtiyacınız olmamasıdır. herhangi bir zamanda atabilirsiniz ve kısa süre içinde etkisi görürsünüz. stresli, sinirli olduğunuz zamanlarda kullanarak kendinizi kontrol altına alabilirsiniz.

    bu hapların kullanımının bu rahatlatıcı etkisi kesinlikle kişiye bir kaygısızlık vermez. çünkü olayları mukayese ve yorumlama yetinize etkisi olan, sizi bilinçdışı davranışlara iten bir bitki özü değildir. aksine sizin yorumlama ve durumu kontrol/idare etme gücünüzü daha kontrollü ve akılcı kullanmanızı sağlar. işleri yavaş yavaş yoluna sokmanıza fayda ederek sonuca bağlı doğabilecek stresi önler.

    tüm bu sebeplerden dolayı yıpranmamanıza yardımcı olur ve ömrünüzü uzatmasının sebebi budur.
    ginseng kullanan biri fevri hareketlerde nispeten daha az bulunur. arada bir kullanmakta fayda var bence, ama pahalı da bir üründür maalesef, bu gnc ve solgarın zımbırtıları hep böyle.

  • yapılacak ilk seçimde arap milliyetçilerini tokatlayacak adayı merak eden arap hareket partisi ahparti başkanının açıklaması.

  • sende 30 satır yazı yazmışsın. 6 satır daha yazsaydın rahimden dışarı çıkardın. şimdi içerde kaldın. ama iyi oldu

    edit: 36 tane favori alırsam sözlerimi geri alacağım ve ergün abiye biat edeceğim.