hesabın var mı? giriş yap

  • dallama patronun maas sorunca rakam vermenin de elenme sebebi oldugunu gorduk. ulan dingil sen maas veriyorsan ben de saatlerimi emegimi veriyorum sana. sanki bana hayrina para veriyor da istedigim rakami soylemek hata. ben istedigim rakami soylerim, sen kendi butcene gore degerlendirirsin bu adam bu parayi hak eder dersin verirsin ya da vermezsin. 10 koyun gudemeyecek adamlar boyle patron olup emekciyi ezmeye calisiyor ya en cok bunlari islak odunla doveceksin.

    not: isverenim

  • mütecaviz masalarda sevdayı
    biz tükettik, biz öldürdük.
    mücrimdik belki de
    ezelden belayı
    biz çağırdık, biz sündürdük
    aşkın rakı,
    aşkın balık,
    aşkın domates ve havuç,
    aşkın anason kokuyor.

  • + ya bu elbiseye o kadar para verip aldım ama küçük geliyor bana. fermuarı kapanmıyor! kıçım başım gözüküyor. oysa ne hayallerim vardı....
    - senin hayallerinin bittiği yerde benimkiler başladı...

  • önce ülkenin en büyük hırsızları içeri alınmalı. sonra bu mahkumlar hırsızlık boyutlarına göre madenin katlarına yerleştirilmeli. o zaman bu kampanya tutar.

  • link

    --- spoiler ---

    kars’ta yıktırılan ‘insanlık anıtı’ için “ucube” diyen eski başbakan recep tayyip erdoğan, helkeltıraş mehmet aksoy’a hakaret ettiği gerekçesiyle 10 bin tl tazminata mahkum edildi.
    --- spoiler ---

    bu hukuk çıldırmış dostum.

    edit:başlık

  • lisans üstü egitimin 2. basamagi.
    siralama soyledir:
    master
    doktora
    yardımcı doçentlik (bir nevi menopoz gibi birşeydir)
    docentlik
    profesörlük
    ordinaryus profesörlük
    mezar

  • hdp barajı aşar milli mutabakat hukumeti üzerinde anlaşılırsa mecliste durum şöyle olabiliyor :

    chp 120 mhp 90 hdp 70 : 280 : hiç olmadı chp-mhp azınlık hükümeti kurar.
    akp :270

    280 > 270

    akp'siz hukumetimiz hayırlı olsun. başbakan kılıçdaroğlu olabilir veya devletin başına devlet gelebilir. en kötü ihtimal geçici hükümet kurulur, bu devlet kadrosuna sızmış hırsızlar, yandaşlar temizlenir, yargı sistemine bir çeki düzen verilir, baaağzı arkadaşlar bi güzel yargılanır.

    bence bu hükümet'in başbakan'ı da dindar-laik-milliyetçi ekmel olacak, ahan da buraya yazıyorum, at fava bekle.

    -------

    hdp barajı aşamazsa:

    akp 340
    hdp 0
    chp + mhp 210 falan.

    aynı tas aynı hamam. chp bir soma faciasından önce meclise önerge verir, hooop reddedilir 340>210. (bkz: fıtrat). akp ihale yasasını 217835. kez değiştirmek için oylama yaptırır, kabul edenler 340 etmeyenler 210 hooop kabul edilmiştir. milli iradenin gücü, yaşasın demokrasi. hayırlı olsun.

    yeni akp hukumetimiz, darbe anayasasının aratmayacak ak anayasamız, parlementer sisteme good-bye, en az bi yirmi yıl daha sürecek bir tek adam yönetimi, önce tayyibin sonra bilalin başkanlıkları milletimize hayırlı olsun.

    ben uruguay'a taşınıyorum.

    debe edit : la 40 yılda bir akp'yi sandığa gömecek şansı bulmuşuz, aramızda hala sandığına sahip çıkmak için kaydını yaptırmamış hayvanlar var. lan 4 senede bir oy vermekten başka demokrasiye bir katkın yok zaten bu seçimde bir zahmet o nazik g.tünü kaldır da, şurdan mahallendeki sandığı seç, 7 haziran günü gözlemci ol, verdiğin oyu çaldırma. rica ediyorum bak. pliiz.

  • 1997 yılının başlarında üretilmiş olan, ve sanırım o yıllar için iyi özelliklere sahip olan bir telefonmuş.
    tasarımında ileri bilgisayarlı donanım ve yazılım tekniklerinin kullanıldığı aselsan 1919, özellikleri bakımından uluslararası alanda rekabet edecek güçtedir. donanım teknolojisi gsm telefon tasarımlarında öngörülen en son yenilikleri içermektedir. halihazırda gsm faz ii özelliklerini destekleyen aselsan 1919, aynı zamanda gelecekte şebekelerde yer alacak ileri özellikleri de sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

    standart pili dahil 185 gram ağırlığıyla, en hafif telefon sıralamasında ön sıralarda yer almaktadır. gömlek cebinde taşınabilecek kadar küçük olup; boyu 12,9 cm, eni 4,7 cm ve kalınlığı da 2,5 cm'dir.

    kullanımı menü işlemleri ve ekran mesajları ile son derece kolaydır. kullananın çocuk, genç, yaşlı olması farketmez; karanlıkta aydınlanabilen tuşlar ve yüksek çözünürlükteki ekran, gece ve gündüz kullanımını oldukça kolaylaştırmaktadır.

    550 mah kapasiteli standart pili ile konuşma süresi 1,5 saat, bekleme süresi 40 saattir. opsiyonlar arasında bulunan güçlü pil kullanıldığında ise konuşma süresi 2,5 saate, bekleme süresi 70 saate kadar çıkabilmektedir.

    # cep telefonunda önemli isimlerin ve telefon numaralarının kaydedildiği bir rehber bulunmaktadır. bu rehbere sim kartına bağlı olarak 315 numara ve isim kaydedilebilir.
    # rehberdeki herhangi bir numaraya tek tuşa basılarak ulaşılabilir ve yine tek tuşla bu numaraya çağrı yapılabilir.
    # aselsan 1919, dünyanın birçok ülkesinde kullanılan gsm şebekelerine uyumlu olduğundan, söz konusu olan ülkelerde de kullanılabilir.
    # telefon meşgul ya da kapalı olduğunda, kendisine gelen çağrılar kullanıcının önceden belirlediği başka telefonlara yönlendirilebilir.
    # telefonun tuşlarını kullanarak hazırlanan kısa mesajlar bir diğer cep telefonuna gönderilebilir veya alınabilir.
    # telefon çaldığında, arayan kişinin telefon numarası görülebilir. bu özellik sayesinde, arayan istenmeyen biriyse, telefona yanıt verilmeyebilir.
    # ücret bilgisi ekrandan görülebilir. böylece, son çağrı ücreti ya da toplam çağrı ücreti öğrenilebilir.
    # telefondan aranabilen numaraların listesini hazırlar ve şifresini yalnız kullanıcının bildiği bir kilit ile kilitlerseniz bu numaralar dışında çağrı yapılması kısıtlanabilir. bu sayede telefonunuzu emanet ettiğinizde korkulu rüya görmezsiniz.
    # şarj adaptörü ile standart pil 1 saat içinde doldurulur. masa üstü şarj cihazı ile; cihazın üzerindeki pil ile birlikte yüksek kapasiteli yedek pil de şarj edilebilir.
    # yüksek kapasiteli piller, masa üstü şarj cihazı, çakmak adaptörü, araç içinde tutucu, anten güçlendirici ve ahizesiz kullanım kiti gibi zengin aksesuar çeşitlerine sahiptir.

    (bkz: http://www.aselsan.com.tr/dergi/ocak97/aselgsm.htm) sayfa başlığının "2000'li yılların tanki ve aselsan" olması ise ilginç.